Myrthe (13) in

Verliefd op een meisje

Hey, ik had een vraagje want ik weet niet zo goed wat ik moet doen. Ik ben bi-seksueel alleen mijn moeder support mij niet. En ik ben verliefd op een meisje, alleen ik durf het niet maar aan mijn moeder te vertellen. En ik ben bang dat als ik later verkering krijg, dat mijn moeder me uit huis zet 🙁

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Dolores
2 jaren geleden

Hey lieve Myrthe, Wat goed dat je hier een berichtje achterlaat en wat jammer dat je moeder niet je seksualiteit support! 🙁 Ik ben zelf ook bi seksueel en ben ook verliefd geweest op een meisje. Mijn moeder support dat wel maar vond het eerst wel een beetje gek. Ze zei dat ik niet bi kon zijn, want het is logischer dat ik verliefd word op een jongen. Ik heb haar heel lang uitlegt dat ik zeker wel bi ben en dat ik meisjes net zo leuk vind als jongens! Inmiddels heeft ze het gelukkig helemaal geaccepteerd, maar ze zou… Lees verder »

Myrthe
2 jaren geleden
Reply to  Dolores

Hai beste Dolores! Ten eerste dankuwel voor het reageren en ook uw verhaal te delen! En ja ik heb er al met mijn moeder over gepraat alleen zij vindt het echt NIET goed dat ik bi seksueel bent en toen had ik maar gezecht dat ik het niet meer ben alleen verder durf ik het er met haar niet meer over te hebben:( En miss kan ik er wel met mijn stief vafer over praten want ik denk wel dat hij mij zou supporten! Oja en ik heb al een buddy dus dat is fijn! Dankuwel voor de tip! Groetjes,… Lees verder »

Madelein
2 jaren geleden

Hey Myrthe! Ik weet niet hoe je vader zich voelt over de LHBTQ+ maar als je hem vertrouwd en met hem daarover kan praten, zou ik bij hem wonen als een optie houden. Ik weet jou thuissituatie niet maar hoop dat een van je ouders je wel support! Maar je hoeft nooit wie je bent weg te zetten om iemand anders tevreden te stellen.