Jinthe (9) in

Verjaardag vieren

hoi ik ben Jinthe

en ik ben 9 jaar oud ik ben bijna 10 maar, mijn vader ligt in het ziekenhuis en ik weet niet of ik dus mijn verjaardag ook bij hem kan vieren of dat ik hem alleen bij zijn vader en moeder kan vieren. Als dat zo is dan wil ik dat niet want ik heb niet de beste band, hun zijn fries en ik kan hun niet altijd verstaan dus ik wil niet alleen met mijn broertje daar naartoe weet iemand iets hoe ik dit moet aanpakken? ik heb wel al heel vaak gehad dat hij in het ziekenhuis lag.

ik heb eerder iemand gehad waarmee je kon praten dat vond ik fijn maar net voor de zomervakantie 2020 ging ze stoppen met haar werk ze vroeg of ik nog na de vakantie iemand wil hebben waarmee ik kan praten ik zei dat ik dat wel fijn vond maar ik heb het nog steeds niet gekregen.. kan iemand me helpen???

groetjes Jinthe

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Jinthe
15 dagen geleden

Hoi sagnita
wat fijn dat je mijn vraag gevonden hebt.
mijn vader heeft SDHB een gen afwijking. Ik ben eind deze maand jarig en waarom ik niet zo’n goede band met pake en beppe (opa en oma) heb weet ik niet. Mijn gesprek was in schooltijd. Ik praat wel met mijn lerares en leraar en ik praat met 1 van mijn vriendinnen!
ik ga altijd naar geitjes!!!
groetjes Jinthe

Sangita
15 dagen geleden
Reply to  Jinthe

Hey lieve Jinthe! Wat fijn dat je nog even een berichtje terug stuurt! Ik kan mij voorstellen dat het best wel lastig is als je vader vaker naar het ziekenhuis moet. Daarom vind ik het ook zo goed dat je mensen hebt om mee te praten over dingen! Misschien kun je aan je leraar of lerares vragen of je de hulp die je voor de schoolvakantie had weer kan krijgen? Ik kan je vooral aanraden om te blijven praten want uit eigen ervaring weet ik dat dit echt wel kan helpen. Ik kon dat in het begin namelijk niet zo… Lees verder »

Jinthe
15 dagen geleden
Reply to  Sangita

Hoi sagnita

ik kan het vragen
geitjes zijn niet mijn lievelingsdieren maar ik heb een kat en als je die altijd moet zien dan wordt dat ook een beetje saai dus als je dan naar een ander dier toegaat dan wordt dat ook weer leuker maar ik vind het nog steeds wel gezellig met mijn kat!!!

groetjes jinthe

Sangita
15 dagen geleden

Lieve Jinthe, Wat goed dat jij je verhaal hier deelt en je vragen stelt! Je geeft aan dat je vader in het ziekenhuis ligt en dat hij ook al vaker in het ziekenhuis heeft gelegen. Wat vervelend om te lezen, waar heeft je vader precies last van? Ik wil je allereerst alvast feliciteren met je verjaardag, wanneer ben je jarig? Ik hoop dat jij je verjaardag samen met je vader kan vieren! Je geeft aan dat je anders de verjaardag bij je opa en oma gaat vieren en dat je dit niet heel fijn vindt. Is er nog een reden… Lees verder »