Vivian (9) in

Verdrietig om ouders

Mijn ouders zijn gescheiden en ze hebben veel problemen dus ik weet niet wat ik moest doen. Ik ben heel verdrietig , toen ging ik naar de huisarts maar nu is het een heel klein beetje beter.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
6 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Levi
1 maand geleden

Ik snap hoe het is mijn ouders zijn nu 5 jaar geschijden en ik hat het er heel lastig mee

Noor
1 maand geleden

hoi lieve Vivian ik snap heel goed dat je je rot voelt er over en ik heb een vraag voor je hoe lang zijn je ouders al uit elkaar en ik heb een tip voor je heo je misschien de rest van je rotten gevoel een beetje over kan laten gaan misschien moet je het opschrijven mij helpt dat altijd liefs Noor

Vivian
1 maand geleden
Reply to  Noor

Mijn ouder zijn al 5 jaar gescheiden

Noah
1 maand geleden

Ik heb dit ook meegemaakt en ik weet dat het niet prettig is

Nicky
1 maand geleden

Lieve Vivian, Wat fijn dat je ons hebt gevonden! En dankjewel voor het delen van je mooie vraag, want ik weet zeker (als ik vanuit mijn eigen ervaring spreek) dat heel veel andere kinderen hier ook last van hebben. Je bent dus niet alleen en je kan altijd je gevoel hier kwijt. Wat vervelend om te horen dat je ouders veel problemen hebben en je hier heel verdrietig om bent. Dat is natuurlijk ook heel begrijpelijk en helemaal oké dat jij je hier zo over voelt. Mijn ouders gingen scheiden toen ik 6 jaar was en ik herinner me nog… Lees verder »

R
R
1 maand geleden

Hoi Vivian! In je berichtje vertel je dat je ouders gescheiden zijn en veel problemen hebben, waardoor jij even niet meer wist wat je moest doen. Wat goed dat je een berichtje op het forum bent gaan schrijven! Ik vind het vervelend voor je dat de scheiding en de problemen van je ouders je zo verdrietig maken. Ik lees dat je naar de huisarts bent geweest en dat je je daarna gelukkig weer een stukje beter bent gaan voelen! Wat fijn! Heeft het opgelucht om met hem te praten? Mijn ouders zijn ook gescheiden en hadden bijna altijd onenigheid met… Lees verder »