Verdrietig

hoi ik ben verdrietig

Reacties

4 Reacties op "Verdrietig"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Misha
Advies van jongeren

Hoi lieve Anoniem,
Ik snap heel goed dat je verdrietig bent!
Het is nooit leuk als ouders gaan scheiden.. Dit maakt veel kinderen verdrietig!
Heb je hier al met iemand over gepraat? Misschien dat die jou kan opvrolijken.

Ik hoop dat je snel weer vrolijk bent!

Liefs,
Misha

Leeftijd
21
kaylee
Advies van jongeren

lieve anoniem. wat vervelend dat je verdrietig bent! wanneer papa en mama uit elkaar gaan is het nooit leuk. misschien kun je hier met je mama of met je papa over praten? zodat je hetgene waarmee je zit even los kunt laten. wie weet word je dan weer vrolijk!

hopelijk wordt je snel minder verdrietig.

liefs, kaylee

Leeftijd
17
Esmée
Advies van jongeren

Lieve anoniem,
Wat vervelend dat jij je zo verdrietig voelt! Ik begrijp je wel hoor. Ik was ook heel verdrietig toen mijn ouders gingen scheiden! Ik wist niet goed wat er ging gebeurde en probeerde maar aan de leuke dingen te denken. Misschien kan je met iemand praten? Een juf/meester of misschien zelfs met mama of papa. Voor hun is het ook belangrijk om te weten hoe jij je voelt. Ik hoop dat jij je snel weer beter voelt!

Liefs,
Esmée

Leeftijd
15
Zoë
Advies van jongeren
Lieve Anoniem, Bedankt voor je berichtje op het forum. Wat goed en fijn dat je dit met ons wilt delen! Ik vind het erg vervelend voor je dat je verdrietig bent, maar ik begrijp het ook heel goed. Een scheiding is ook heel verdrietig. Toen mijn papa en mama uit elkaar gingen was ik ook heel verdrietig. Ik kan me inderdaad goed voorstellen dat het fijn voor je kan zijn om er met iemand over te praten. Zelf was ik 4 jaar oud toen mijn ouders gingen scheiden en toen heb ik, om duidelijk te maken hoe verdrietig ik was,… Lees verder »
Leeftijd
22