Asy (8) in

Verdriet en gemis

Ik vind het stom dat ze uit elkaar zijn want soms mis ik de ene ouder als ik bij de andere ben. en soms ben ik verdrietig maar als ik bij mijn vader ben durf ik niet te huilen.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Lisa
1 jaar geleden

Lieve Asy, Fijn dat je VillaPinedo hebt gevonden om je verhaal te delen. Wat moeilijk hè, als je ouders uit elkaar zijn. Als je bij mama bent mis je papa en als je bij papa bent mis je mama. Ik kan me voorstellen dat je daar verdrietig van wordt. Ik denk dat veel kinderen met gescheiden ouders dat herkennen, ik herken ook wat je zegt. Toen mijn ouders uit elkaar gingen, was mijn wisseldag altijd zondag. Zondag vond ik de stomste dag van de week want ik was dan iedere keer de hele zondag verdrietig, omdat ik wist dat ik… Lees verder »

Marijn
1 jaar geleden

Lieve Asy, wat goed dat je je vraag stelt op dit forum! En wat naar dat je je zo verdrietig voelt. Ik begrijp heel goed dat je de ene ouder mist als je bij de andere bent, dat is helemaal niet gek. Toen mijn ouders net uit elkaar waren miste ik mama heel erg als ik bij papa was. Ik was vaak verdrietig, maar vond het net als jij niet fijn om bij mijn vader te huilen, omdat ik bang was dat hij het niet zou begrijpen. Ik heb toen aan mama verteld dat ik haar zo miste als ik… Lees verder »

Gwyneth
1 jaar geleden

Hi Asy, ik vind het knap van jou dat jij dit deelt op het forum en wat goed dat je Villa Pinedo hebt gevonden! Ik snap goed dat je het stom vindt dat je papa en mama kan missen als je bij de ander bent. Ik vond het ook vaak lastig om dat te vertellen aan mijn papa en mama. Toch wil ik je als tip meegeven dat het helemaal oké is dat jij de ene ouder mist als je bij de ander bent. Jouw papa en mama horen bij jou, dus dat verdriet is heel normaal. Is er misschien… Lees verder »