Loekie (10 jaar) in

Verdriet

mijn ouders zijn drie maanden geleden gescheiden.ik heb daar veel verdriet over ik ben bang dat mijn familie daardoor niet echt vaak meer met elkaar omgaat ik ben daar vreselijk verdrietig over ik weet gewoon dat ik er nooit meer aan ga wennen

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

9 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Roos
Roos
8 jaren geleden

hoi loekie,

ik vind het heel vervelend voor je en wil je graag helpen.
mijn ouders zijn ook gescheiden en heb het daar ook moeilijk mee. mijn advies voor jouw is: hou een dagboekje bij dan is het verdriet uit je want dat schrijf je op.

groetjes Roos

Loekie
Loekie
8 jaren geleden

echt toen jij zeven was? vroeger dacht ik : -) ik heb geluk dat ik geen gescheiden ouders heb! maar je weet het nooit …..

Loekie
Loekie
8 jaren geleden

bedankt voor het bericht Anne! ik vind het heel erg en ik hoop dat ik er aan wen. ik enk eigenlijk niet

Anne
Anne
8 jaren geleden

Hallo Loekie, Wat vervelend dat je zo verdrietig bent. Dit is nooit leuk, he! Ik denk dat het goed is, als je tegen je ouders je angsten gaat vertellen. Vertel bijvoorbeeld dat je bang bent, dat jullie weinig met elkaar zullen omgaan. Dan weten jouw mama en papa precies wat je denkt. Dan kunnen ze ook kijken, wat jij op moment extra hard nodig hebt. Ben maar niet bang dat je nooit zult wennen. Dit dacht ik ook, toen mijn ouders gingen scheiden. Maar dit gevoel gaat echt over, geloof me maar. Jouw mama en papa houden van jou, ook al… Lees verder »

Loekie
Loekie
8 jaren geleden

he bedankt voor je bericht, lynn

Loekie
Loekie
8 jaren geleden

hartelijk bedankt voor je tips! ik zet er zelf nog een verhaaltje bij,die wat langer is en waar ik vertel wat eer eigenlijk precies is gebeurt.niet te lang natuurlijk dan wil niemand hem aflezen. heel erg bedankt voor de reactie hoe oud ben jij eigenlijk?ik ben 10 . gelukkig kan ik ook met mijn vrienden mee praten. hun hebben al gescheiden ouders en ik moet nog twee huizen. mijn moeder heeft nog geen huis en mijn vader blijft wonen waar hij gewoon eerst woonde. en het is ook nog afwachten of ik moet verhuizen of niet.

Lynn
Lynn
8 jaren geleden

Hoi Loekie, Wat dapper van je dat je een berichtje hebt geplaatst als je heel erg verdrietig bent. Het is heel logisch dat je verdrietig bent om wat er is gebeurd. Als je ouders gaan scheiden zijn er veel dingen die gaan veranderen en ik kan me goed voorstellen dat je daar verdrietig van wordt. Ook kan ik me voorstellen dat je bang bent. Dat is heel normaal. Ik weet nog dat ik zelf ook heel verdrietig en bang was. Ook ik weet, zoals Celeste dat het uiteindelijk wel gaat wennen dat je ouders gescheiden zijn. Natuurlijk gebeuren er soms… Lees verder »

Celeste
Celeste
8 jaren geleden

Hi Loekie, Wat goed dat je hier een berichtje plaatst en je verhaal verteld. Ik snap heel goed dat je verdrietig bent en ik snap waar je bang voor bent. Er verandert natuurlijk van alles nu en misschien weet jij nu even niet zo goed waar je aan toe bent. Mijn ouders zijn ook gescheiden en het went echt, ook al lijkt dit nu heel onvoorstelbaar. Het heeft natuurlijk echt even tijd nodig, ik snap dat het moeilijk is om het tijd te geven maar hou vol! Loekie, lucht je hart bij papa, mama of iemand anders uit je familie.… Lees verder »

Anouk
Anouk
8 jaren geleden

hallo Loekie, ik vind het ten eerste heel dapper van je dat je hier je verhaal kwijt durft en ik hoop dus ook dat je wat aan mijn verhaal/tips hebt. Het is heel logisch dat je heel verdrietig bent want dat is het gewoon ook. De wereld die je kende stort een beetje in en dat is heel raar en erg wennen. Je mag daar ook heel verdrietig over zijn! Het is niet leuk en jij hebt hier niet om gevraagd maar toch gebeurt het jou en verandert je leven zoals jij het kende. Mijn ouders zijn namelijk gescheiden toen… Lees verder »