Sterre (10) in

Verdeling vader en moeder

Mijn ouders zijn gescheiden en het is de bedoeling dat ik even veel bij mijn vader als bij mijn moeder ben ook zou het zo moeten zijn dat mijn broertje mag blijven slapen maar mijn moeder zorgt er telkens voor dat het niet doorgaat en vertelt dingen die niet waar zijn mijn vader kan het niet vertellen omdat het logisch is dat hij dat wil ik sta er tussen in dus ik zou het kunnen vertellen en zeggen dat dingen niet waar zijn maar vanwege mijn leeftijd (ik ben te jong) kan dat niet ik zou een brief willen schrijven waar alles instaat zodat er tijdens een rechtzaak maar ik weet niet aan wie ik hem moet versturen
zodat er iets mee kan worden gedaan
Wat zou ik kunnen doen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Gina
1 jaar geleden

Hee lieve Sterre, jij hebt jouw vraag al een hele tijd geleden gesteld maar toch wilde ik nog even op je reageren. Heeft de reactie van Liza je iets kunnen helpen, hoe is de situatie nu? Want het lijkt me niet fijn als de afspraken tussen je ouders niet goed worden nagekomen en hier jij hier tussenin staat. Hoe voel jij je eigenlijk hierbij? Ik heb niet precies hetzelfde meegemaakt, maar ik weet wel hoe het is als de afspraken tussen je ouders stroef verlopen. Weet dus dat je niet alleen bent! Er is altijd iemand die naar je wilt… Lees verder »

Liza
1 jaar geleden

Lieve Sterre, Goed dat je een berichtje hier op het forum schrijft om hulp te vragen, maar wat rottig om te horen dat je moeder een beetje dwars ligt bij het afspreken met je vader. Heb je al geprobeerd om tegen je moeder te zeggen dat je dit niet leuk vindt? Of is er misschien iemand anders in jouw omgeving die dit misschien tegen je moeder wil zeggen? Als je dit al geprobeerd hebt of als je dit niet wil dan kun je ook opzoeken of er een Kinder- en Jongerenrechtswinkel bij jou in de buurt zit. Op deze site… Lees verder »