Jessica (15) in

Verbieden vakantie

Mijn ouders zijn sinds kort gescheiden en ik ben om het weekend bij mijn vader.

Een poosje geleden had ik afgesproken met een paar vriendinnen om op vakantie te gaan om te vieren dat we allemaal geslaagd zijn. 1 van die vriendinnen haar ouders heeft een vakantiehuisje. Van mijn moeder mocht ik en de rest mocht ook, dus wij hadden dat afgesproken.

De vorige keer dat ik bij mijn vader was had ik al gezegd dat ik daarheen ging en er waren geen problemen, nu ging ik naar mijn vader en ik zei het nog een keer en hij was het er niet mee eens. 15 jarige konden niet alleen op een camping, dat zou mis gaan. Ik snap dat mijn vader bezorgd is maar waarom kan hij mij gewoon niet vertrouwen, ik ben echt het meest brave persoon dat er bestaat en de mensen waarmee ik omga ook. Maar kan hij verbieden dat ik daarheen ga? want als we daarheen ga ben ik mij mijn moeder.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Nienke Havermans
2 jaren geleden

Hoi Jessica, Wat vervelend dat je hiermee zit. Ik kan me voorstellen dat dit een lastige situatie is, goed dat je met deze vraag komt op het forum! Het lijkt me jammer en ook best wel verwarrend dat je vader jouw vakantie zou willen verbieden, terwijl je moeder het wel goed vindt. Het is natuurlijk het fijnst als jouw ouders dit soort dingen met elkaar bespreken zodat er geen verwarring ontstaat voor jou. Ik vraag me daarom af, hoe is het contact tussen jouw moeder en vader? Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat ik het zelf vaak lastig vond… Lees verder »

jessica
2 jaren geleden

Hey Nienke,

Mijn ouders hebben niet echt goed contact ze hebben veel ruzies en blokkeren elkaar vaak. Maar ik mag nu wel van mn vader , dus hopen dat dat zo blijft.

Jesse
2 jaren geleden

Hey Jessica, wat fijn dat je ons forum hebt gevonden en wat vervelend dat je ouders pas geleden zijn gescheiden.. Mijn ouders zijn gescheiden sinds ik 7 jaar ben en ook ik heb wel ervaring met de situatie die je beschrijft. De situatie waarin jullie (Jij, maar ook je vader en je moeder niet te vergeten) je bevinden is voor iedereen ineens anders. Zoals je al zegt ben je ineens om het weekend bij de ene en dan weer bij de andere ouder. In plaats van de vakantie samen te bespreken en hierover iets te zeggen tegen jouw, krijg je… Lees verder »