Tygo (16) in

Veranderen omgangsregeling

Ik moet dus elke dinsdag en om het weekend naar mij vader maar ik wil daar graag verandering in brengen maar me vader stemt er niet mee in en hij zegt dat ik naar de rechter zal moeten gaan om daar verandering in te kunnen brengen maar ik weet niet of dat zo is kunt u mij dat misschien vertellen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Pleun
2 jaren geleden

Hoi Tygo, Wat goed dat je ons Forum hebt gevonden en je jouw situatie deelt. Wat knap dat je tegen je vader hebt gezegd dat je het wisselen niet fijn vind. Vroeger wisselde ik ook veel tussen mijn ouders, op dinsdagavond, op donderdagochtend en ook nog eens om het weekend. Ik vond dit erg onrsutig omdat ik nooit lang op één plek was. Ik vond het wel heel fijn om allebei mijn ouders niet te hoeven missen maar toch heb ik toen ik 14 was aangegeven aan mijn ouders dat dit niet voor mij werkte. Het gaf me namelijk heel… Lees verder »

V.
V.
2 jaren geleden

Lieve Tygo, Wat fijn dat je Villa Pinedo hebt gevonden en hier jouw vraag deelt! Ten eerste ben ik eigenlijk heel benieuwd waarom je de omgangsregeling zou willen wijzigen? Als niks er toe zou doen… Wat zou dan voor jou de ideale omgangsregeling zijn? Ik had bijvoorbeeld een omgangsregeling waarbij mijn broertje en ik om de dag wisselde omdat mijn ouders twee straten bij elkaar vandaan woonde. Ik vond dit heel onhandig omdat ik dan elke dag mijn spullen heen en weer moest slepen (ondanks dat ze zo dichtbij woonde, kost het toch wel moeite en energie). Ik heb daarna… Lees verder »