Skip to content
Anoniem (13 jaar) in

Veel te snel!

hoi, ik ben anoniem. Mijn ouders hebben 2 dagen geleden besloten om te gaan scheiden. Mijn moeder was niet meer gelukkig bij mij vader al een paar jaar niet. Mijn moeder heeft een heel klein huisje gevonden op een camping waar ze in wil wonen ( voor 1 jaar totdat ze meer geld heeft om een ander huis te kopen), binnen nu en 1 week. Maar is dit niet te snel? Ik ben nog allemaal aan het verwerken dat mijn ouders gaan scheiden, en dan moet ik meteen ergens anders gaan wonen. het is ook in een ander dorp. ik zou het liefst gewoon in het huis willen wonen waar ik eerst in woonde ( en nu mijn vader) maar ik wil mijn moeder ook niet alleen laten. Ik vind het zoizo allemaal veel te snel gaan! hebben jullie nog tips of advies wat ik moet of kan doen?

5
Reacties

avatar
5 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
DaniëlParisVeerleEmmaGerjan Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Daniël

Dat is wel heel snel. Je moet dat, als ik jou was, even bespreken met een leraar/lerares op school. Of met iemand anders in je familie. Of, als je een brief van de rechter krijgt, zeggen dat je bij papa wil blijven wonen.

Paris

Dat is echt supersnel! Ik weer niet of je het durft te zeggen tegen ze, misschien helpt het schrijven van een brief? En anders kan je altijd ook met een psycholoog praten, dat heeft mij ook geholpen.

Heel veel succes,

Xx mij

Veerle
Veerle

Heyy,
Wat vervelend voor je dat het voor jouw gevoel te snel gaat!
Ik weet nog van 4 jaar geleden dat ik ook dacht dat ik aan het dromen was.
Ik zou het wel gewoon tegen jouw moeder zeggen dat het voor jou te snel gaat.
Dan kunnen jullie het daar samen over hebben.
Ook heb ik zelf een jaar op de camping gewoond met mijn moeder.
Ik vond dat een super leuke tijd.
Ik heb er eigenlijk er alleen maar goeie herinneringen aan.
Ik hoop dat dat voor jou ook zo wordt en dat je het goed gaat!

Xx Veerle

Emma
Emma

hey mijn ouders zijn al 3 jaar gescheiden en het is echt niet fijn ik snap je helemaal ik ben 12 en ik mag bij de rechter kiezen waar ik wil wonen en dat telt dan mee maar ik weet het echt niet en ik heb ook heel vaak gepraat met mensen als ik jou was zou ik met iemand praten en als je niet weet Nasr wie je toe wil maak een lijstjes van wat je papa doet voor je en je moeder kijk wie meer voor je doet maar niet alleen de lieve dingen opschrijven<3

Gerjan

Hee anoniem, Wat goed dat je hier je vraag stelt en je verhaal doet! Het lijkt me heel lastig als het zo snel gaat allemaal. Nu vooral omdat jezelf nog in het verwerkingsproces zit. Ik persoonlijk heb geen ervaring dat het zo snel ging dat mijn broer en ik ook moesten verhuizen (duurde iets meer dan een maand). Wel weet ik dat ik het totaal niet leuk en fijn vond. Nieuwe omgeving waar ik niemand kende en ik voelde me er totaal niet fijn, het was niet het huis waar ik graag wilde wonen. Ik ben later wel gaan beseffen… Lees verder »