Floor (11) in

Veel stress

Wat als je vader tegelijkertijd met de toets week verhuisd en dan ook nog twee surprise hebt wat moet je dan doen want voor mij geeft het heel veel stress, groetjes Floor

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Laura
17 dagen geleden

Hi Floor! Wat fijn dat je ons forum gevonden hebt! Wat vervelend dat je op het moment zoveel stress ervaart. Ik kan heel goed begrijpen dat een verhuizing, een toetsweek en het maken van twee surprises voor stress zorgen. Heb je dit al met iemand besproken? Ik denk dat het belangrijk is om bijvoorbeeld je vader te vertellen dat je door dit alles veel stress ervaart. Misschien is het een idee dat je mensen in je omgeving vraagt om hulp? Bijvoorbeeld bij het inpakken van je spullen of bij het maken van de twee surprises. Daarnaast wil ik je als… Lees verder »

Melissa
19 dagen geleden

Hey lieve Floor, Wat fijn dat je ons hebt gevonden en dat je je vraag hier stelt op het forum! In je bericht vertel je dat je vader gaat verhuizen in de toetsweek en dat je twee surprises moet maken, dat lijkt mij veel in een periode. Ik kan mij voorstellen dat je er stress van krijgt. Ik weet nog van mijzelf dat ik net begon op de middelbare school en dat mijn moeder toen ook ging verhuizen, ik had hier voor mijn gevoel eigenlijk geen tijd voor en alles was even te veel. Ik denk dat het belangrijk is… Lees verder »