dian (13 jaar) in

Veel meegemaakt

Hallo allemaal

Mijn ouders gingen scheiden toen ik zes jaar was ik heb veel meegemaakt ze hadden vaak ruzzie en nog steeds best wel toen ze gingen scheiden heeft mijn vader bijvoorbeeld een klomp door het raam gegooit dat kan ik me nog goed herinneren waarom dat weet ik niet maar ik kan gellukig met ze allebei wel goed opschieten meer met mijn vader dan mijn moeder ik heb inmiddel ook stiefouder is heb een hele lieve stiefmoeder ze staat altijd voor me klaar en helpt me altijd als dat nodig is mijn stiefvader mag ik niet hij is echt een eikel om het netjes te zeggen maar het hoeft niet altijd zo te gebeuren het kan ook dat ze allebei superlief zijn net als mijn beste vriendin haar stiefouders zijn allebei super aardig.

Xxxxx dian

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Bob
Bob
9 jaren geleden

Dag Dian, Wat vervelend om te horen dat je ouders 6 jaar geleden zijn gescheiden. Hopelijk heb je niet al te veel dingen moeten meemaken tijdens en na de scheiding. Wel goed dat je met beide van je ouders kan opschieten, dat is altijd goed om te hebben. Zeker leuk dat je ook goed kunt opschieten met je stiefmoeder en dat je altijd bij haar terecht kan. Het is goed dat je met zo veel volwassenen het goed kunt vinden, daardoor kan je voor vragen en/of advies altijd bij iemand terecht. Hopelijk zijn de ruzies tussen je ouders minder dan… Lees verder »

Lotte
Lotte
9 jaren geleden

Hallo Dian, Wat fijn om te lezen dat je een hele fijne stiefmoeder hebt, en dat je goed met haar overweg kan. Het is ook heel prettig dat je met allebei je ouders goed overweg kunt. Dat je stiefvader een eikel is is jammer, maar gelukkig staat daar bij jou een hele lieve stiefmoeder tegenover. Ik vind het mooi dat je zegt dat het ook zo kan zijn dat beide stiefouders lief zijn, zoals bij je vriendinnetje. Niet alle stiefouders zijn vervelend. In je berichtje lees ik dat je ouders heftige ruzies hebben gehad, hebben je ouders na de scheiding… Lees verder »