britney (14 jaar) in

Van de een naar de ander

Beste,
Mijn moeder heeft sinds 8 jaar een nieuwe vriend en die vind ik echt geweldig, alleen mijn vader heeft nooit een vaste relatie want hij gaat naar de een van de ander.
Ik heb het er verschrikkelijk moeilijk mee en wil hem zeggen dat dit zo niet kan.
Maar hoe km ik dat het beste doen zonder hem kwaad te maken en hem een schuldgevoel te geven?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Bob
Bob
9 jaren geleden

Dag Britney, Bedankt voor je berichtje. Ik kan me zeker voorstellen dat je het moeilijk hebt als je vader van de een naar de ander gaat. Het enige wat je echt kan doen is met het in gesprek gaan en zeggen wat je ervan vindt. Het is uiteindelijk wel nog zijn leven, dus het hangt af van wat jij in het gesprek zegt hoe hij het gaat ervaren. Hij kan het aannemen dat jij er last van hebt en een stabiele relatie krijgen of in ieder geval minder nieuwe partners te hebben. Hopelijk neemt hij het op de goede manier… Lees verder »

Feline
Feline
9 jaren geleden

He Britney, Ik begrijp dat je hier moeite mee hebt en het ook lastig vind om het aan hem te vertellen. Goed dat je hier om advies komt vragen. Ik denk dat het belangrijk is om je vader te vertellen hoe jij je voelt zonder hem het gevoel te geven dat je zijn manier van leven afkeurt. Hij heeft misschien helemaal niet door dat jij hier last van hebt. Het is dus vooral belangrijk jou gevoel te benoemen en het bij jezelf te houden, op die manier voer ik altijd lastige gesprekken. ” Ik vind het moeilijk om te merken… Lees verder »

Anoniem
Anoniem
9 jaren geleden

Hey ga gewoon.met hem praten en zitten en zeg dat het niet het niet aan.hem licht (als dat zo is ) alleen dat je het moeilijk me heb groetjes. N