LilaLola (11 jaar) in

Vaderdagcadeau

hoi allemaal ik had een mail naar mij echte vader gestuurd en hij had een maand of 2 geduurd tot hij reageerde en ik had een heel mooi vaderdagCadeo gemaakt en hij heeft niet eens een antwoord gegeven dus toen dacht ik dan kan ik het beter in de fik steken!!
hebben jullie tips voor mij??

Liefs LilaLola

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
6 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
LilaLola
LilaLola
2 dagen geleden

bedankt allemaal voor de hulp

Lotte
3 dagen geleden

Hoi lieve LilaLola, Bedankt voor je berichtje op het forum, heel knap dat je je verhaal hier deelt. Wat super rot dat het zo lang duurde tot je vader reageerde en dat je hij geen antwoord heeft gegeven op je vaderdagcadeau. Ik kan me voorstellen dat je hier erg verdrietig en misschien ook wel boos van wordt. Super lief van jou dat je iets moois gemaakt had! Niet in de fik steken hoor, daarvoor heb je veel te veel je best gedaan. Ik herken jouw situatie best wel en hoop dat je er misschien iets aan hebt als ik mijn… Lees verder »

Joëlle
3 dagen geleden

Hoi LilaLola, Wat fijn dat je jouw verhaal hier met ons deelt! Ik kan me heel goed voorstellen dat je boos of verdrietig bent dat je vader pas zo laat op je mail heeft gereageerd en niet geantwoord heeft op jouw cadeau. Dat is ook niet aardig van hem. Heb je met je vader alleen via de mail contact of zien jullie elkaar ook? Ik zie mijn vader niet vaak en het contact tussen ons verliep ook niet altijd even goed. Ik voelde me daar verdrietig en gekwetst bij en dacht dat het het aan mij lag dat we niet… Lees verder »

Vivian
4 dagen geleden

Lieve LilaLola, Dank je wel voor jouw berichtje, wat fijn dat je jouw verhaal met ons hebt willen delen! Wat ontzettend jammer en flauw dat jouw vader niet reageert op jouw vaderdagscadeau zeg! Ik ben wel benieuwd, wat had je gemaakt? Dat vind ik best lang, dat jouw vader 2 maanden niet heeft gereageerd. Zien jullie elkaar wel eens? Of hebben jullie meestal contact via mail? Ik heb nooit zo lang geen contact gehad met één van mijn ouders. Mijn ouders hadden al snel een omgangsregeling en woonde dicht bij elkaar. Soms was het contact wel wat lastig. Bij mij… Lees verder »

Dolores Ockeloen
4 dagen geleden

Lieve LilaLola, Wat naar om te horen dat je vader niks heeft laten weten van je mooie vaderdag cadeau. Het is ontzettend lief van je dat je het hebt gestuurd en dat je hem een mailtje verzonden hebt. Ik heb het zelf niet meegemaakt, maar ik zie het helaas wel eens gebeuren bij mijn vrienden met gescheiden ouders dat opeens de vader niks van zich laat horen of heel weinig. Dat je hem een cadeautje stuurde zegt wat voor lief persoon je bent! Mijn vrienden hebben het uiteindelijk geaccepteerd dat hij niet meer reageerde. Misschien kan je met een lief… Lees verder »

Hannah
4 dagen geleden

Beste LilaLola, wat dapper dat je ons een berichtje hebt gestuurd. Wat ontzettend naar dat je vader jou geen antwoord heeft gegeven op je mail, vooral omdat je een vaderdag cadeau had gehaald voor hem. Als ik je berichtje lees ga ik ervan uit dat jij en je vader niet zoveel contact hebben en dat jij hem ook niet zoveel ziet. Ik lees ook dat jij wel graag contact met hem zou willen. Het is altijd pijnlijk wanneer je niet het contact hebt met een van je ouders op de manier die jij graag zou willen. Daar kan ik mij… Lees verder »