Anna (13) in

Vader zet hond en vriendin boven ons

Wat moet ik doen als me vader zijn vriendin en haar hond boven mij en me broertje en zus zet. Ik heb al vaak met hem hierover gepraat maar telkens negeert hij de vraag of gaat hij over een ander onderwerp veder.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Eva
Eva
11 dagen geleden

Hoi Anna, ik weet precies wat je doormaakt, mijn vader doet dit ook steeds met zijn vriendin dus ik snap je heel erg goed, ik denk dat het belangerijk is dat je er met iemand over kan praten bijvoorbeeld met een vriendin en vriend of misschien wel je moeder, en als je het al een paar keer hebt aangegeven bij je vader en hij stopt er niet mee dan zou ik met je vader en moeder samen ik gesprek gaan dat dit moet veranderen en miss dat je eerst een tijdje bij je moeder blijft wonen en over een tijdje… Lees verder »

Gwyneth
12 dagen geleden

Hoi Anna, wat goed dat je terecht bent gekomen bij Villa Pinedo met je vraag! Vervelend om te horen dat je vader zijn vriendin en hond boven jou zet. Het is niet leuk dat hij je vraag steeds negeert. Heb je er al over nagedacht om een brief te schrijven naar hem (misschien samen met je broertje en zus)? Ook ik heb een keer een brief naar mijn ouders geschreven, en dan merkte ik dat het veel meer met ze deed dan dat ik het vertelde. Daarnaast vond ik het zelf ook fijn, want dan kun je over alles nadenken… Lees verder »

Colin
13 dagen geleden

Agh wat wat een vader die je in je nachtmerrie krijgt ik zou schrikken van de reactie

Saar
15 dagen geleden

Hey Anna, Dapper dat je dit op het forum deelt! Het lijkt mij niet leuk voor jou, dat je dit meemaakt. Ik vind het goed van je dat je al geprobeerd hebt met hem erover te praten! Zelf heb ik ook een situatie gehad, dat ik meerdere keren mijn gevoel probeerde uit te leggen aan mijn vader. En net zoals bij jou, werd het onderwerp veranderd of helaas genegeerd. Wat ik toen gedaan heb, is alles op papier zetten. Ik beschreef mijn gevoel en wat ik van de situatie vond. Ik vertelde dat ik hem deze brief stuurde, omdat ik… Lees verder »