Suus (19 jaar) in

Vader vreemdgegaan

What the F*****!
Oke, we zijn er dus net achtergekomen dat mijn vader vreemd is gegaan, en hij heeft al duidelijk gemaakt dat hij met die vrouw doorwil en wil scheiden van mijn moeder.
Lekker dan.
Nu blijft mijn moeder maar tegen me aanpraten over hem, gelukkig zit ik op kamers dus hoef ik er niet de hele tijd bij te zijn, maar mijn twee jongere zusjes wel. Ik word er helemaal gek van, dat getrek van beide kanten de hele tijd. Ik wil gewoon met rust gelaten worden. ‘Nee, ik weet niet of ik mijn vader vandaag wil zien’, ‘Nee, ik weet niet bij wie ik in het weekend wil zijn’.
Aaaghhrr, heeft iemand tips? Ze zijn meer dan welkom

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Emma
Emma
8 jaren geleden

Ik heb hetzelfde meegemaakt mijn vader werd verliefd op een collega en ze wonen nu ook samen ik heb het er soms nog wel moeilijk mee maar er zijn ook voordelen als 2x verjaardag 2x kerst 2x Sinterklaas enzo voorts

X Emma

Anoniem
Anoniem
9 jaren geleden

Hé Suus, Ik zit nu in zo’n zelfde soort situatie. Mijn vader is ook vreemdgegaan met een andere vrouw, op wie hij verliefd is geworden tijdens het spelen van de app Ruzzle. Het was een willekeurige tegenstander, en ze speelden steeds tegen elkaar, en chatten ook, en zo zijn ze verliefd geworden. Inmiddels – mijn ouders zijn nog getrouwd – woont mijn vader in een nieuw huis. Mijn moeder en ik wonen nog steeds in ons huidige huis, maar gaan binnenkort verhuizen naar de andere kant van het land. In het begin voelde ik me erg verdrietig en ongelukkig, maar… Lees verder »

Emma
Emma
9 jaren geleden

Hey Suus! Wat een klotesituatie, zeg! Logisch dat je het hier best moeilijk mee hebt. Ook logisch dat je moeder dat heeft; ze zal waarschijnlijk enorm gekwetst en verdrietig zijn. Het is niet okee dat ze dit uitlaat tegen jullie; zij moet haar eigen uitlaatklep zien te vinden. Jullie zijn haar kinderen, niet haar praatpaal cq. vertrouwenspersoon. Zoals Tessa ook al zegt: Duidelijk aangeven! Niet agressief, natuurlijk, gewoon rustig duidelijk maken: “Mam, ik wil liever niet dat je het hierover hebt. Ik kan je niet helpen, ik heb het er ook moeilijk mee maar het is ook mijn vader en… Lees verder »

Tessa
Tessa
9 jaren geleden

Hoi Suus, Ik kan me heel goed voorstellen dat je er gek van wordt. Je wil hier helemaal niet in betrokken worden. Voor jou scheelt het dat je op kamers woont, maar voor je zusjes helemaal geen pretje natuurlijk. Het is misschien lastig, maar het enige wat je hieraan kunt doen is aangeven dat je er niet op zit te wachten. Het heeft voor mij jaren geduurd voordat ik dat durfde, maar het scheelt wel. Soms is mijn moeder nog steeds wel eens geneigd om met haar verhalen bij mij te komen, maar het enige wat ik dan zeg is:… Lees verder »