() in

Vader tegen komen sportclub

Hoi!

Ik heb een vraag over een lastige situatie waar ik op dit moment in zit. Ik heb mijn vader nu ongeveer 3 jaar niet gezien door omstandigheden die te maken hadden met de scheiding. Dit was mijn eigen keuze, dus ik ben hier tevreden mee.

Nu zit ik met een probleem. Mijn vader heeft nu een relatie met een van mijn trainsters op de sportclub. Hier hebben wij al gesprekken over gehad (ik en de vriendin van mijn vader). Ze hebben hun relatie van mij achterhouden voor 1,5 jaar, maar door er over te praten zijn de vriendin en ik nu ‘on good terms’. Het probleem is echter dat ik mijn vader nu bij mijn sportclub ga tegenkomen, terwijl ik hem al een tijd niet heb gezien. Ik heb afspraken gemaakt met de vriendin van mijn vader dat we elkaar appen wanneer ik wel bij de sportclub ben en wanneer mijn vader bij de sportclub wil komen. Dit zijn goede afspraken, maar ik merk dat ik het lastig vind om hem weer tegen te komen.

Ik vind het lastig om te zien hoe ik ga reageren (boos, verdrietig idk) en hoe hij reageert richting mij. Ik wil namelijk nog echt geen contact.

Na deze vrij lange uitleg vraag ik mij af hoe jullie met zo’n situatie om zullen gaan? Ik wil namelijk wel normaal doen, maar door de problemen die ik vroeger met mijn vader had weet ik dat hij zich gaat gedragen op een manier dat het over mijn grens heen gaat (praten dat die trots op zijn dochter is, mij gaan knuffelen, bij mijn wedstrijden gaat kijken etc.).

What to do???

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments