Nikki (11) in

Vader slaat

Hoi ik ben Nikki ben 11 jaar
Ik maak best veel mee met met mijn vader
Hij geeft nergens toestemming voor
Ik was dinsdag naar hem toe gegaan en ik ging woensdag naar mijn opa en oma en me opa was jarig dus we gingen een taartje halen maar ik was heel moe ik had maar 2 uurtjes geslapen
Dus we gingen naar het winkel centrum en ik liep perongeluk tegen zijn arm en het pakje viel
En in de winkel liep ik peronguk tegen zijn hiel en ik kreeg een klap voor mijn hoofd en hij zij heel boos
KAPPEN NOU HE EN LOOP VOOR ME
En hij zei het zelfs tegen mijn opa dat hij mij heeft geslagen op straat
Hebben jullie nog tips voor mij

4
Reacties

avatar
4 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
HiddeJanneAniqueJelicia Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Hidde
Hidde

wat erg dat je word geslagen ik heb het ook meegemaakt en mij helpte het heel erg dat ik het aan de juf vertelden alleen nu zou ik het tegen je moeder zeggen want nu kan je het niet tegen je leraar zeggen
groetjes Hidde

Janne

Hee lieve Nikki, Wat een ontzettende rot situatie moet dit voor jou zijn! Super lastig hoor. Daarom vind ik het zo goed dat je even een berichtje plaatst. Ik herken wel een beetje wat je verteld. Mijn vader sloeg mij ook wel eens en werd vaak erg boos en agressief naar me. Hier werd ik super verdrietig van. Ik durfde het tegen niemand te zeggen en daarom vind ik het heel knap dat jij dat wel doet hier! Als eerste wil ik dat je weet dat dit echt absoluut niet jouw schult is! Jij kan hier niks aan doen en… Lees verder »

Anique

Lieve Nikki, Jeetje wat een heftig berichtje. Ik vind het heel dapper dat je dit op het forum durft te delen. Dat jij iets laat vallen of per ongeluk tegen je vader aanloopt kan hij vervelend vinden, maar dat is absoluut geen reden om jou te slaan. Jouw vader (of iemand anders) mag jou nooit slaan, om wat voor reden dan ook. Mijn ouders zijn ook gescheiden en deden soms dingen waar ik heel verdrietig van werd. Ik durfde nooit zo goed te zeggen wat dit met me deed, maar ik merkte dat toen ik dat wel ging doen het… Lees verder »

Jelicia

Lieve Nikki , Wat onwijs knap en moedig van jou dat je jouw verhaal met ons wil delen, dankjewel daarvoor. Ik vind het heel naar om te lezen wat je vader en daarom hoop ik je een beetje te kunnen helpen:). Mijn moeder gaf mij vroeger ook wel eens een tik en vertelde dat vervolgens dan aan mijn opa en oma. Zij vonden het altijd terecht en dat maakte dat ik mij nog rotter voelde. Hoe reageerde jouw opa erop dat je vader dat vertelde? Wat ik nu wel weet is dat slaan echt NOOIT oké is. Nu ik wat… Lees verder »