Seth (11) in

Vader heeft een nieuwe vriendin

Hoi ik ben Seth. Mijn ouders zijn niet lang uit elkaar toch heeft mijn vader al een nieuwe vriendin. We gaan verhuizen. Mijn vader zei eerst dat zijn vriendin (***🖕) er niet niet kwam wonen dat ze er op gegeven moment bij zou komen wonen en nu zegt die dat die dat nooit heeft gezegd. Ik lig hier wakker van iemand tips zodat ik snel in slaap val?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Jacob
1 jaar geleden

Hoi Seth als ik het goed begrijp wou jouw vader je geruststellen dat die vriendin niet zo snel zou komen maar dat was denk ik niet zo. Ik kan me goed voorstellen dat jij er wakker van ligt boos/verdrietig bent. Mijn tip is:

  1. als ik wakker lig ga ik lezen. Dan word ik moe.
  2. Naar een van je ouders gaan en zeggen wat je dwarszit.

Veel succes!

Mirthe
1 jaar geleden

Hi beste seth! wat dapper dat jij je vraag hier zo op het forum stelt! ik zou het tegen je vader of zijn vriendin zelf zeggen. Succes! You can do it!
Liefs
Mirthe

Dagmar
1 jaar geleden

Hey lieve Seth! Wat fijn dat je een vraag op het forum van Villa Pinedo stelt. Hier zijn meerdere jongeren en kinderen met gescheiden ouders. Wat vervelend om te horen dat je ouders pas kort uit elkaar zijn. Mijn ouders zijn 6 jaar geleden ook uit elkaar gegaan en toen heb ik op latere leeftijd ook te maken gekregen met nieuwe partners van mijn ouders. Dit is ook best een beetje gek om papa of mama ineens verliefd te zien op een onbekend iemand (in het begin dan). Wat mij heel erg hielp is om ook tegen mijn ouders te… Lees verder ยป

Blom
Blom
1 jaar geleden

Hey lieve Seth! Wat dapper dat je jou vraag hier op het Forum stelt.  Je vertelt dat je vader een nieuwe vriendin heeft en dat jullie gaan verhuizen. Eerst zou ze niet bij jullie komen wonen, maar nu misschien toch wel. Klopt dat?  Het lijkt me een heel vervelend gevoel dat je vader iets heeft gezegd en later zegt dat hij dit niet heeft gezegd. Ik snap ook dat je hier van wakker ligt. Wat rot! Heb je dit al met jou vader besproken? Dat dit jou geen fijn gevoel geeft en je er van wakker ligt? Mij helpt het… Lees verder ยป