Anoniem (15 jaar) in

Vaak verdrietig

ik ben vaak verdrietig voemoet vaak huilen voel me soms depri door alles wat er gebeurt is

5
Reacties

avatar
5 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
berreAnneNadinekayleeAnne Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
berre
berre

hey, ik vind het heel erg naar voor je ik herken mezelf hier ook best wel erg. niemand die me begrijpt. ik hoop dat alles goed komt met je

Anne
Anne

Hoi! Wat stom dat je je verdrietig en depri voelt door alles wat er is gebeurt! Als je ouders gescheiden zijn is dat natuurlijk ook niet niks. Ik vond dat ook super stom en ben daar best vaak verdrietig over geweest, bijvoorbeeld door de keuzes die ik moest maken en de ruzie die er was. Daar heb ik ook veel om gehuild. Als je je niet goed voelt is het goed om te weten dat er heel veel mensen zijn die je kunnen helpen. Je mag hier op het forum, als je dat wil, altijd wat meer vertellen over je… Lees verder »

Nadine
Nadine

Hoi Anoniem, bedankt voor je berichtje op het forum. Wat vervelend dat je vaak verdrietig bent en je soms depri voelt. Het is wel erg herkenbaar.. Als je ouders gaan scheiden of gescheiden zijn, gebeurt er erg veel en verandert er ineens van alles. Mijn moeder had meteen een nieuwe vriend waar ze bij ging wonen en dat heeft voor veel verdriet en boosheid gezorgd. Ik kon niet begrijpen dat mijn moeder zoiets deed.. Ik was ook vaak verdrietig en huilde heel veel. Dat jij ook zoveel verdriet hebt, is dus helemaal niet gek. Mij heeft het erg geholpen om… Lees verder »

kaylee
kaylee

lieve anoniem, wat fijn dat je jouw gevoel met ons wilt delen. wat vervelend om te lezen dat je je zo voelt, dat lijkt mij inderdaad niet fijn. ik ken dat gevoel wel dat je omschrijft. misschien helpt het wanneer je er met iemand over kunt praten? dit heeft voor mij vaak geholpen wanneer ik mij zo voelde, dan probeerde ik mijn hart te luchten bij iemand, en vaak vond ik het ook fijner om dat bij iemand te doen die geen oordeel over mij of mijn gevoel zou hebben. ik heb toen destijds zelf een buddy aangevraagd bij villa… Lees verder »

Anne
Anne

Hallo, Wat fijn dat je ons een bericht hierover stuurt en wat vervelend dat jij je op moment zo voelt! Ik weet natuurlijk niet precies hoe jouw situatie eruit ziet, maar ik kan mij heel goed voorstellen dat jij je door bepaalde omstandigheden niet zo goed voelt op moment. Ik had dit voordat en nadat de scheiding was ook! Ik denk dat het ook heel goed is om hierover met anderen, zoals ons van Villa Pinedo of bijvoorbeeld met familie of vrienden over te hebben. Ik heb toen in ieder geval ook steun gezocht en mijn verhaal gedaan en voor… Lees verder »