Luca (7) in

Vaak heel erg druk

Mijn vader woont alleen en heeft het vaak heel erg druk. Daarom zie ik hem minder vaak dan ik zou willen. Ik zou graag willen dat hij een nieuwe vriendin krijgt, zodat hij wat hulp heeft. Hebben jullie tips? groetjes Luca

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
DoloresAnne Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Dolores

Hoi lieve Luca, Ik vind het zo ontzettend lief van je dat je wilt dat je vader een vriendin krijgt. Je kan er niet voor zorgen dat hij een vriendin krijgt, dat moet hij zelf doen, maar je kan wel met hem erover praten. Tegen hem zeggen dat je hem het allerbeste wenst. Dat vind hij vast leuk om te horen, maar wat jammer dat je hem minder ziet dan je zou willen! Altijd jammer als ouders het druk hebben. Mijne hebben het ook vaak druk. Misschien ook fijn om dat tegen hem te zeggen. Dat je weet dat het… Lees verder »

Anne

Hallo Luca, Bedankt voor jouw bericht. Ik vind het heel lief van jou, dat je wilt dat je vader een vriendin krijgt. De meesten kinderen willen dit juist niet wat ik zo heb mee gekregen vanuit mijn vriendenkring. Misschien is het eens goed om een gesprek te voeren met je vader over het feit dat hij het heel druk heeft. Dan kunnen jullie misschien samen kijken of je toch nog vaker naar hem toe kunt gaan en aanbieden om hem met bepaalde dingen te helpen, zoals in het huishouden. Ik weet dat mijn moeder het vanwege werk ook altijd heel… Lees verder »