Anoniem (12 jaar) in

Vaak boos

mijn ouders zijn al een jaar gescheiden en vaak wordt ik zonder reden boos. ik weer niet hoe ik dat kan stoppen. ik vind het niet leuk en ik maak de mensen om mij heen ook verdrietig. ik word snel boos en ik wil stoppen. weet iemand hoe?

3
Reacties

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
NicoleToscaAnna Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Nicole
Nicole

Hallo lieve anoniem, Wat fijn dat je je verhaal hier met ons deelt, super goed! Je geeft aan dat je ouders sinds een jaar zijn gescheiden en je vaak boos wordt zonder reden. Wat vervelend voor jou zeg, ik snap erg goed dat je niet meer zo snel boos wil worden. Heb je enig idee van waar je boosheid vandaan komt? Op wat voor momenten en op wie wordt je boos? Het lijkt me een goed idee als je probeert te onderzoeken wat jou zo boos maakt zodat je ook kunt gaan kijken of je daar iets mee kunt. Kan… Lees verder »

Tosca
Tosca

hoihoi, heel goed dat je dit durft te delen. Boosheid is een reactie vaak op dingen die er zijn gebeurd. Toen je ouders zijn gescheiden, moet je alles soms toch op een andere manier doen. Het is niet niks en er kunnen emoties opkomen. Het is ook niet zo gek dat je soms niet goed weet waar die boosheid vandaan komt. Er kunnen meerdere dingen zijn. Het kan misschien helpen om elke keer wanneer je boos wordt even rustig te gaan zitten en een schrift erbij te pakken. En op te schrijven wat gebeurde er. Waar was je, wat werd… Lees verder »

Anna
Anna

Hey! Wat knap dat je dit op het forum durft te vertellen! Is de boosheid na de scheiding gekomen? Zo ja dan herken ik dit wel. Ik was vanaf de scheiding ook erg boos op mijn ouders (vooral mijn moeder). Ik was boos omdat zij ervoor hebben gezorgd dat ik in deze situatie terecht kwam. Die boosheid zorgde dan voor ruzie en daardoor werd de band met mijn moeder nog slechter. Bij mij is het pas beter geworden nadat ik met iemand (in mijn geval een psycholoog) over de scheiding ben gaan praten. Misschien helpt dit ook voor jou? Om… Lees verder »