Bastienne (15 jaar) in

Uit het huis waar ik ben opgegroeid

ik ben bastienne

mijn ouders zijn gescheiden maar ik leef nu 6 maanden in gescheiden huizen maar ik moet nu eind juni uit mijn huis waar ik ben opgegroeid bij mijn moeder en wanneer ik de toetsweek heb zit ik pas 10 dagen in mijn nieuwe huis en ik vind dat spannend maar ik heb het al moeilijk met de heen en daar , mijn motivatie raak ook langzaam op .

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Leonora
19 dagen geleden

Lieve Bastienne, Wat goed dat je je verhaal deelt op het forum. Dat klinkt inderdaad als een lastige situatie zeg! Het lijkt me ook dat je moet wennen als je in het nieuwe huis komt strakjes, en de timing met je toetsweek is ook niet helemaal fijn. Maar, misschien ben je in die 10 dagen al meer gewend eraan dan je denkt? Ik vond het ook altijd spannend en wennen om steeds tussen papa en mama te moeten wisselen. Daar kon ik altijd enorm tegenop zien. Maar als ik er dan eenmaal een paar dagen was, dan wende ik toch… Lees verder »

Maaike
19 dagen geleden

Hoi Bastienne, Wat vervelend om te horen dat je je zo voelt. Mega begrijpelijk dat je het spannend vindt! Ik herken je situatie heel erg. Het huis waarin ik ben opgegroeid is verkocht. Het voelde heel raar om dat zomaar achter me te laten. Ik had er veel herinneringen gemaakt en het was de enige plek waar ik me écht thuis voelde. Gelukkig ben ik inmiddels helemaal gewend aan de nieuwe huizen van mijn ouders. Hierbij hielp het om mijn nieuwe slaapkamers zo gezellig mogelijk te maken met mijn eigen spullen. Ook was het fijn om het met mijn ouders… Lees verder »