Skip to content
Julia (16) in

Tweestrijd

Mijn vader en moeder zijn 5 jaar geleden gescheiden. Mijn vader had altijd een hele goeie band met mijn oma( de moeder van mijn moeder) maar heeft ook haar na de scheiding niet meer gezien.
Mijn oma heeft laatst uitgesproken mijn vader toch wel erg te missen.
Nu weet ik dat mijn moeder heel erg boos word als ik mijn vader en oma met elkaar in contact breng… maar ik weet zeker dat zowel mijn vader als mijn oma het heel fijn zouden vinden, het voelt dan ook een beetje alsof ik in een tweestrijd zit waarin ik niet weet wat ik moet doen.

Hopelijk heeft iemand tips..

Veel liefs

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
NicoleMarijke Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Nicole

Lieve Julia, Wat ontzettend goed én fijn dat jij hier naar tips komt vragen, erg dapper van je! Je vertelt dat je vader en moeder 5 jaar geleden zijn gescheiden, jouw vader had een goede band met jouw oma (moeders kant), maar na de scheiding zagen zij elkaar niet meer. Nu heeft jouw oma tegen jou gezegd dat ze jouw vader mist. Nu wil je je vader en je oma bij elkaar brengen, maar dan wordt je moeder boos. Wat een lastige situatie zeg! Ik kan me heel erg goed voorstellen dat je nu het gevoel hebt alsof je in… Lees verder »

Marijke

Lieve Julia, Super dat jij het forum van Villa Pinedo hebt gevonden om jouw vraag te stellen. Begrijpelijk dat je het gevoel hebt dat je in een tweestrijd zit en niet weet hoe je hier mee om kan gaan. Je wilt graag dat je vader en oma elkaar weer kunnen zien omdat ze daar beide behoefte aan hebben maar aan de andere kant weet je dat jouw moeder dit absoluut niet wilt. Wat wil jij het liefst? In de situatie waar jij nu in zit heb ik ook jaren gezeten helaas en weet hoe lastig het is… Mijn moeder had… Lees verder »