Kellie (17 jaar) in

Tips voor keuzemogelijkheden

Hallo,
Mijn ouders zijn al een tijdje gescheiden en ik ben onderhand 17 bijna 18. Wegens de reiskosten naar school is het goedkoper om bij mijn vader te wonen en dat doe ik dus nu ook driekwart jaar. Voor die tijd heb ik altijd bij mijn moeder gewoont. Ik voel me niet thuis bij mijn vader en we hebben ook vaak ruzies of discussies waardoor ik me dood ongelukkig voel. Het liefst trek ik weer bij mijn moeder in en ga ik vanuit daar naar school. Maar vanwege de geld problemen die bij mijn moeder spelen is het te duur om mijn reiskosten te betalen aan gezien ik dan van een stuk verder moet komen. Het enige wat ik wil is uit dit huis, maar ik zie hier geen mogelijk heid toe. Iemand tips of ideen? Hulp kan ik goed gebruiken!

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Anoniem
Anoniem
5 jaren geleden

je kan heitjes voor karweitjes doen en dan kan je geld verdienen .
of je kan een baantje of kranten wijkje nemen

veel sterkte !!!!

Lotte
Lotte
5 jaren geleden

Hallo Kellie, Ruzies en discussies en een nare spanning zijn nooit prettig en kunnen ook slecht zijn voor je concentratie op school. Ik begrijp dat je het prettiger vind om bij je moeder te wonen. Misschien kun je op je school met je mentor( of ik ben even de naam vergeten.. De persoon die het aanspreekpunt is van het jaar dat jij in zit, conrector?) Misschien kunnen zij wat de reiskosten met je meedenken. Wat wel moeilijk is, en ook een beetje eng misschien wel, is om het gesprek met je vader aan te gaan. Weet hij hoe jij je… Lees verder »

Yannick
Yannick
5 jaren geleden

Hoi Kellie, Dankjewel voor je berichtje! Ik begrijp precies wat je bedoelt, je legt de situatie duidelijk uit. Het is natuurlijk onmogelijk om zomaar ineens de geldproblemen van je moeder op te kunnen lossen. Zou je niet eens aan je vader kunnen uitleggen wat jij voelt en dat je je eigenlijk beter voelt als je bij je moeder bent? Misschien kan hij bijspringen voor een klein bedrag, zodat jij de reis gewoon kan maken;-) Je vader begrijpt dat misschien wel. Het is namelijk belangrijk wat jij het fijnst vindt en op welke plek jij je het beste voelt. Héél veel… Lees verder »