Reza (10) in

Tips voor gescheiden ouders?

Mijn ouders zijn een tijdje
Gescheiden ongeveer 2 jaar
En ik zit er nog al mee en ik vraag om een paar tips
Mijn ouders wonen naast
elkaar dat is erg handig mijn vader heeft een soort van een vriendin en mijn moeder een vriend geen stief ouders hoor😉

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Pip
Pip
3 dagen geleden

Hey Reza! Bedankt voor je vraag, je bent hier helemaal op de juiste plek: want je bent absoluut niet alleen! Ik kan me voorstellen dat je met de scheiding zit. Waar zit je precies en waar zou je precies tips over willen? Wil je daar meer over vertellen? Dan kunnen wij je misschien nóg beter tips geven hier op het forum. Weet dat er altijd mensen zijn die je willen helpen en naar je willen luisteren. Dat is dan ook mijn grootste tip: praat erover! Daarmee lucht je je hart en kan je later ook helpen om er beter over… Lees verder »

Danielle
6 dagen geleden

Hey Reza, Wat fijn dat je het forum van Villa Pinedo hebt gevonden en hier je vraag stelt! Ik kan mij goed voorstellen dat je na 2 jaar nog ermee zit. Mijn ouders zijn nu 6 jaar geleden gescheiden en af en toe vraag ik ook nog wel eens om tips aan andere kinderen met gescheiden ouders. Mijn ouders woonde ook best wel dichtbij elkaar maar niet zo dichtbij elkaar als jou ouders, gewoon naast elkaar als ik het goed heb! Hoe is dat voor jou? Ik kan mij goed voorstellen dat het fijn is als je spullen bent vergeten… Lees verder »

Rikky
7 dagen geleden

Hi Reza, Wat goed dat je Villa Pinedo hebt gevonden om je vraag te stellen. En wat handig dat je ouders naast elkaar wonen! Dan kun je heel makkelijk heen en weer natuurlijk. Ik heb zeker wel een paar tips, maar ik vraag me af of je ook specifiek ergens mee zit, kun je misschien iets benoemen wat je moeilijk vindt? Wat algemene tips om om te gaan met gescheiden ouders: Schrijf over je gevoel, soms is het moeilijk om erover te praten maar als je het dan opschrijft dan snap je je gevoel beter en kun je er makkelijker… Lees verder »