annoniemie (11 jaar) in

Tips voor als je ouder(s) nieuwe vriend(in) krijgt

hoi allemaal

ik had eerst een probleem met mijn moeders nieuwe vriend omdat ik hem een creep vond gelukkig is dat nu over. maar het was echt super erg want ik kon niet met hem in een kamer zitten alleen want dan ging ik denken dat hij aan mij ging zitten, maar dat was helemaal niet zo en hij is achteraf gezien heel aardig.
ik heb hier een paar tips voor als je je moeders/vaders nieuwe vriend(in) eng vind.

1. denk aan de leuke dingen die hij/zij met zich meeneemt, want bijvoorbeeld heeft hij een zwembad en geeft hij jouw een telefoon cadeau.

2. zeg het tegen je moeder/vader die zal je helpen om hem minder eng te vinden

3. je moet het zoiezo kwijt dus vertel het aan je bff of aan iemand die er helemaal niks mee te maken heeft hij/zij vraagt dan waar je het obver hebt en je hebt het vertelt en zegt gewoon : o niks

4. als hij/zij ook echt aan je gaat zitten of dingen zegt die jij niet fijn vindt: GIL keihard het zal hem/haar afschrikken en hij/zij doet het niet meer, en waarschijnlijk komt dan je moeder/vader erachter en maakt het uit

5. je kan het ook gewoon natuurlijk zeggen maar dan heb je kans dat je moeder/vader je niet serieus neemt

veel succes

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Isabel
Isabel
10 jaren geleden

Hey Annoniemie,

Wat fijn dat je ons gevonden hebt en hier je tips wilt delen met andere jongeren! Vooral het praten met je vader of moeder wanneer je je niet helemaal op je gemak voelt bij zijn/haar nieuwe liefde, is naar mijn idee een echte Top tip! Als alternatief zou ik willen meegeven; Mocht iemand het lastig vinden om hierover te praten, dan is het schrijven van een brief ook vaak een goed alternatief om gevoelens te uiten.
Erg goed om te horen dat je nu goed op kunt schieten met de nieuwe vriend van je moeder!

Veel geluk!
Liefs