Indy (18) in

Tips om zekerder te worden

Ik spreek mijn vader misschien 1 keer per 1/2 maanden. Als we elkaar spreken is het alleen hoe gaat het en dat is het dan ook weer. Dit speelt al 4 jaar en ik ben er klaar mee. Het liefst zou ik hem uit me leven willen maar dat kan ook niet zomaar. Hierdoor heb ik last van verlatingsangst en ben ik heel onzeker over mezelf. Zijn er misschien tips waardoor ik zekerder wordt en niet heel de tijd daar om moet denken?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Nynke
1 jaar geleden

Dag Indy! Wat onwijs vervelend voor jou dat het contact met je vader niet loopt zoals je dat zou willen. Wat je zegt over het onzeker zijn over jezelf herken ik heel erg. Ik ben jaren meeega onzeker geweest (en nog steeds wel een beetje) over mijn prestaties en over hoe ik eruit zie. Dus ik kan me goed inleven in jou hoe vervelend dat kan zijn voor jou. Wat mij heeft geholpen is praten met een psycholoog en misschien stom, maar ook gewoon tijd. Ik ben nu 25 en merk dat de meningen van anderen me veel minder boeien.… Lees verder »

Viera
1 jaar geleden

Hi Indy, Super goed dat je hier je vraag hebt gesteld! Ik lees dat je last hebt van verlatingsangst maar ook niet gelukkig bent met hoe het contact nu is met je vader. Ik snap hoe lastig dit is, ik had een beetje een zelfde situatie. Ik sprak mijn vader ongeveer 1 keer per maand (of minder) en als we dan aan het bellen waren leek het net of ik met een kennis aan het praten was, zo afstandelijk was het. Uiteindelijk heb ik geen contact meer met mijn vader omdat we alleen maar ruzie maakte over onder andere ons… Lees verder »