anoniem (9 jaar) in

Tips nodig

beste villa pinedo,
mijn ouders zijn al 5 jaar gescheiden, maar alles komt nu op, ik denk er als maar aan, ik heb tips nodig, ik kan niet meer slapen en nadenken op school.
Het is vervelend. hulp zou fijn zijn

groetjes anoniem

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Ollie
Ollie
9 jaren geleden

Hoi Anoniem

IK vind het heel erg voor je dat je je rot voeld ik vind ook dat je veel moet proberen om te praten met mensen die je kan vertrouwen en ook gewoon heel erg veel LOL moet maken met je vrienden en dan denk ik dat je wel kan nadenken op school en kan slapen…..
Je kan ook heel erg veel met andere mensen praten met je vrienden en vriendinnen en misschien met je juf en gewoon zeggen wat je wilt en wat je kwijt moet!

Liefs Ollie

Evy
Evy
10 jaren geleden

Lieve anoniem, Wat vervelend dat alles nu naar boven komt! Vooral omdat je niet meer kan slapen of nadenken op school. Heb je hier wel eens over gesproken met je vader of moeder? Of iemand anders die je vertrouwd? Bijvoorbeeld een vriendje of vriendinnetje of juist met een meester of juf op school. Belangrijk is dat je erover kan praten. Dat je kan zeggen wat je voelt en waarmee je zit. Misschien is dat in het begin een beetje eng maar zij zullen jou vast heel graag willen helpen. En wie weet lucht het alleen al op als je gewoon… Lees verder »