Anoniem (11 jaar) in

Tips?

hii,
ik heb dus een probleempje.
mijn ouders zijn sinds mei 2020 uit elkaar en toen vond ik met het vertrekken van de ene naar de andere ouder al best moeilijk. maar nu vind ik nog veel lastiger! dus kan iemand misschien een of meer tips geven? ps: ik vind het al helemaal moeilijk om te appen enzo dus geef dat liever niet als tip🙂

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
8 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Anouk
12 dagen geleden

Hoi hoi, ik herken het helaas.. ik zou een schema maken bijv. De ene week bij je vader en de ander bij je moeder.
Bij mij gaat het ook zo en het gaat steeds beter. Sterkte xx

Eliane
14 dagen geleden

Hoi anoniem ik snap dat het moeilijk is mijn ouder zijn al uit elkaar sinds ik 5 ben

Anoniem
Anoniem
17 dagen geleden

Hoi Tara, bedankt voor de tip! ik ga die denk ik wel een keer gebruiken.

Lisanne
Lisanne
18 dagen geleden

hi tara, ik vind het lastiger geworden omdat op de wisseldagen ik natuurlijk een ouder moet missen. en dan vind ik het sneu voor die ene ouder. en ook op feestjes bijvoorbeeld en als beide ouders op dat feestje ofso zijn en dan vind ik het moeilijk, omdat ik dan met mijn vader of moeder ben.

Tara
18 dagen geleden
Reply to  Lisanne

Hi Anoniem, wat fijn dat je me een berichtje terug stuurt! Wat je zegt herken ik heel erg! Ik vind het ook wel eens zielig voor de ene ouder als ik bij de ander ben. Maar weetje Anoniem, dat is echt niet aan ons om ons daar schuldig over te voelen. Wij als kinderen mogen met allebei onze ouders omgaan en daar mag je ook echt van genieten, vooral ook op feestjes. Als tip heb ik nog om dit aan te kaarten bij je ouders, dan weten ze tenminste wat er in je omgaat. Ik wil je in ieder geval… Lees verder »

Lisanne
Lisanne
18 dagen geleden

hi melissa, ik vind het moeilijke aan de wisseldagen dat ik heel vaak een ouder mis. en ook soms als ik op een feestje ofso ben en dan allebei de ouders van diegene er zijn. en ja mijn broertje en ik hebben ook al een koffer waar we onze spullen in doen als we naar onze vader of moeder gaan.

Melissa
19 dagen geleden

Hi lieve Anoniem, Wat fijn dat je ons hebt gevonden en dat je hier vraagt naar tips! Je vertelt in je bericht dat je het vertrekken van de ene naar de andere ouder moeilijk vindt en dat het nu nog veel lastiger is. Wat is lastiger geworden? Ik vond het wisselen tussen mijn ouders in het begin lastig, omdat ik dan mijn moeder miste als ik bij mijn vader was en andersom. Ik heb dit aan het verteld dat ik het wisselen moeilijk vond en samen hebben we gekeken naar wat mij kon helpen. Zo mocht ik altijd even met… Lees verder »

Tara
19 dagen geleden

Hi Anoniem, heel fijn dat je het forum hebt gevonden om je vraag te stellen! Ik denk dat veel andere kinderen het soms ook lastig vinden om van de ene naar de andere ouder te gaan. Je zegt dat je het in het begin al best moeilijk vond, maar nu eigenlijk nog meer. Wat vind je er dan lastiger aan geworden? Mijn ouders zijn uit elkaar gegaan toen ik 10 was en ik heb ook best vaak gehad dat ik het moeilijk vond om van de een naar de ander te gaan. Dan voelde ik me soms schuldig tegenover m’n… Lees verder »