Tips

hai
tussen mijn ouders gaat het helemaal niet goed maar vader is al 5 weken weg en belt me 1 x per dag en appt 1x per dag. vandaag kom hij naar mijn huis om leuke dingetjes te doen

hebben jullie tips van hoe ik het moet doen en wat ik moet zeggen

weet het zelf ff niet👎🏻

Reacties

3 Reacties op "Tips"

avatar
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Maureen
Advies van jongeren
Lieve Esmee, Wat goed dat je hier je vraagt durft te stellen! Ik kan me heel goed voorstellen dat je niet weet wat je moet doen of zeggen als je vader vandaag langskomt! Het is ook spannend als het een tijdje geleden is dat je je vader hebt gezien, en vandaag zie je hem weer na vijf weken. Mijn vader is ook altijd lange tijd weg, voor zijn werk bijvoorbeeld. Als hij dan thuis kwam wilde ik altijd heel graag vertellen wat ik meegemaakt had en hoe het op school en sport ging. Ik merkte dat ik heel enthousiast werd… Lees verder »
Leeftijd
22
Veronique
Advies van jongeren
Lieve Esmee, Bedankt voor jouw vraag! Wat een moeilijke situatie :(. Ik denk dat jij je niet anders hoeft te gedragen en dat je jezelf moet zijn! Ik had mijn vader ook een lange tijd niet gezien en heel weinig gesproken. Toen mijn vader en ik weer wat gingen doen samen, was ik enorm zenuwachtig. Uiteindelijk ben ik gewoon mijzelf gebleven! Ik deed niet anders dan dat ik normaal zou doen. Probeer je vooral op de leuke dingen te concentreren die je samen met je vader gaat doen! En misschien zijn er dingen die je graag wil zeggen tegen je… Lees verder »
Leeftijd
19
kaylee
Advies van jongeren
lieve ermee, wat fijn dat jij je vraag met ons deelt. het klinkt heel vervelend dat het niet goed gaat tussen jouw ouders. dit had ik vroeger ook heel vaak.. mijn ouders hadden nooit echt heftige ruzie, maar ze konden ook niet normaal met elkaar praten. het is wel fijn dat je vader je in ieder geval iedere dag een berichtje stuurt of belt, zodat hij toch contact met je heeft. mijn tip in zoon situatie als ik kijk naar hoe ik mij vroeger voelde, zou ik proberen het positief te bekijken. denk bijvoorbeeld aan de leuke dingen die je… Lees verder »
Leeftijd
18