esmee (13 jaar) in

tijdsbesteding

ik woon nu al 3 weeken bij mijn vader omdat ik ruzie heb met mijn moeder dit is echt kut want in de vakantie moesten mijn vader en zijn vriendin gewoon werken dus was ik heel lang alleen thuis
heeft iemand tips die ik kan gebruiken om de tijd te doden?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Femke
Femke
8 jaren geleden

Hoi Esmee, Nou, hier een reactie van een meisje ;-). Al moet ik eerlijk bekennen dat ik precies hetzelfde advies zou geven als Yannick. Ook ik vind het eigenlijk wel heerlijk om alleen thuis te zijn, maar als ik lang alleen thuis ben, dan ga ik graag naar het winkelcentrum. Dan ga ik bij de boekenwinkel snuffelen tussen de boeken en tijdschriften en ga ik mezelf verwennen met iets lekkers uit de snoepwinkel. Dan heb je toch wat mensen gezien en gesproken en heb je tijd om jezelf te verwennen met iets leuks of liefs. Voor de rest vond ik… Lees verder »

Yannick
Yannick
8 jaren geleden

Beste Esmee, Oei, dat is natuurlijk saai op ten duur. Ik vind het heerlijk om alleen thuis te zijn, maar te lang alleen zijn is voor niemand leuk. Misschien kun je eens aan je vader vragen of je een vriendin mag uitnodigen, om een filmpje te kijken of samen gezellig te kletsen. Verder vind ik het zelf lekker om films te kijken, een boek te lezen of te fietsen naar mooie, rustige plekken waar je niet vaak komt. Ook zou je iets anders in die tijd kunnen doen: een brief schrijven aan je moeder. Ik vind het jammer om te… Lees verder »