Mia (12 jaar) in

Thuis gevoel

mijn ouders zijn nu al 2 1/2 jaar gescheiden en ze hebben allebei iemand nieuw gevonden. Daar heb ik eigenlijk best wel moeite mee. Ik heb iemand om mee te praten, en die zei dat ze met mijn ouders ging praten. Dat heeft dus gedaan en dat was de ergste dag uit mijn leven. Mama dacht dus dat ik bij opa en oma wilde wonen, maar ik wilde er eigenlijk alleen heen als ik me niet in mijn vel voel thuis. Eigenlijk voel ik me ook helemaal niet thuis bij papa of mama, eigenlijk alleen bij oma of in mijn oude huis waar we nu al weg zijn. Ik ben ook echt heel vaak verhuisd en ik voel me nu eigenlijk nergens meer thuis. Kan iemand mij tips geven? Groetjes van Mia.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Vera
1 dag geleden

Hoi Mia, wat dapper dat je dit aangeeft op het Forum. Ik kan me voorstellen dat dit een heel vervelend gevoel is dat je je niet thuis voelt bij papa of bij mama op dit moment. En ook kan ik me voorstellen dat het heel vervelend is om niet helemaal goed begrepen te worden. Ik herken het gevoel wel van je nergens echt thuis voelen. Toen mijn ouders samen met hun nieuwe vriend en vriendin gingen wonen, vond ik het ook erg lastig om een plekje voor mezelf te vinden in dit nieuwe huis en voelde ik me in het… Lees verder »

Nadine
2 dagen geleden

Lieve Mia, wat goed dat je ons gevonden hebt en een bericht schrijft over hope je je voelt. Wat een vervelend gevoel dat je je nergens thuisvoelt. En wat vervelend dat je moeder je verkeerd begreep.Het is fijn om je ergens thuis te voelen. Kan je aan papa of mama zeggen waardoor je je wel thuis zou voelen. Bijvoorbeeld een eigen plekje maken voor jou met spulletjes om je heen waar je vrolijk van wordt. Of vragen aan je vader of moeder of ze af en toe iets alleen met jou willen doen zonder hun nieuwe partner erbij? Ik heb… Lees verder »