Linde (13 jaar) in

Thuis gevoel

Lieve allemaal

linde hier
mijn ouders zijn 2 en een half jaar gescheiden ik heb het er heel moeilijk mee. ik durf het tegen niemand zeggen en ik heb het gevoel dat ze niet meer van me houden. mijn vader heeft ook al een nieuwe vriendin, die vriendin komt uit Duitsland dus die kan niet altijd verstaan ,maar zij is negen jaar jonger dan mijn vader. en heeft nog geen eigen kinderen dus heb ik het gevoel dat ik misschien een half broertje of zusje krijg. echt niet !! en ik voel me niet meer thuis als ik thuis ben en dat is wel de bedoeling toch ?? ik ben nu bij mijn vader maar het voelt alsof ik hier logeer. en ik ben morgen jarig ik ga nooit logeren als ik jarig ben of is dat gek ?? heeft iemand tips ??zo ja graag ik hoop er iets aan te hebben alvast bedankt.

groetjes linde

ps. als je zelf ergens mee zit en denkt dat ik een fijne reactie kan plaatsen doe het ik wil graag helpen. 08-11-2019

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
MalouLotte Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Malou

Hoi Linde, Wat fijn dat je ons een berichtje stuurt! Je verjaardag zal al wel geweest zijn! Sorry voor onze late reactie maar wel gefeliciteerd! Ik begrijp je gevoel onwijs goed, maar ik weet zeker dat jouw ouders onwijs veel van je houden, maar misschien nieteens weten dat je het er zo moeilijk mee hebt. Je durft daar niet met hen over te praten, maar kan je dit wel aan iemand anders vertellen? Ik heb zelf toen ik 8 was ook een halfbroertje gekregen. Ik vond dit in het begin moeilijk maar ook wel weer heel erg leuk. Ik heb… Lees verder »

Lotte

Lieve Linde, Goed en stoer van je dat je wel op VillaPinedo een berichtje plaatst. Het is belangrijk dat je met iemand kan delen hoe je je voelt en zeker over iets wat zo belangrijk is in je leven op dit moment. Het is ook heel belangrijk dat je vader en moeder jou aandacht geven en vragen hoe het met jou gaat. Nu ik wat ouder ben, besef ik me steeds meer dat mijn ouders niet perfect zijn en dat geen enkele ouder perfect is. Het zijn ook mensen. Het zijn mensen die moeten wennen aan een nieuwe situatie en… Lees verder »