Maud (19 jaar) in

Teveel?

Hallo Allemaal,
Mijn ouders gaan scheiden en ik wil graag weten wat ik er over te zeggen heb. Ik en mijn broer en zus vinden namnlijk allemaal dat mijn moeder minder geld moet krijgen. Terwijl ze nu juist meer zal gaan krijgen…
Iemand enig idee>?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Yannick
Yannick
9 jaren geleden

Beste Maud, Goed dat je op dit forum om advies vraagt. Ik heb deze situatie ook meegemaakt, nog niet zo lang geleden. Ten eerste ben ik het volledig eens met Dara. Zoals zij al aangeeft; dit is niet jouw zorg. Ik vind het goed en moedig van je dat je als het ware opkomt voor je vader en voor zijn rechten. Dat jullie dat alle drie doen, zegt natuurlijk al wat. Top van je;-) Toch is het allemaal geregeld volgens de wet, zeker als het om geldzaken gaat. Ik vond juist dat mijn vader méér moest betalen aan mijn moeder,… Lees verder »

Dara
Dara
9 jaren geleden

Lieve Maud, Ten eerste zou ik zeggen dat het geld niet iets is waar jij je zorgen over hoeft te maken. Het is niet jouw verantwoordelijkheid en hoeft dus ook niet jouw zorg te zijn. Verder kan je wel degelijk invloed hebben op de scheiding. Als er een rechtszaak is over de omgang, en het ouderschapsplan, dan kan jij spreken met de rechter hierover. Jouw mening en inzicht in de situatie, zowel als die van je broer en zus, zal de rechter vast helpen een passende beslissing te nemen. Maar neem alleen actie als jij dat graag wilt, je hoeft… Lees verder »