isa (11 jaar) in

Telkens de vraag

ik ga straks verhuizen omdat mijn vader en moeder gaan scheiden, maar er word telkens gevraagd welke kamer ik nu wil hebben maar ik wil niet weg! en kan ik dus ook niet kiezen welke kamer ik wil! cryw ik ga echt dood van al dat gezeur! niet normaal! ik trek alles en iedereen niet meer!

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Aron
Aron
9 jaren geleden

Beste Isa, Wat vervelend dat jouw ouders gaan scheiden! Ik snap helemaal dat je hier nog niet aan toe bent, dat hebben we allemaal gehad toen onze ouders gingen scheiden. Ik zou proberen aan te geven bij jouw ouders dat je nog iets meer tijd nodig hebt om eerst eens even over de scheiding heen te komen. Je zit er op dit moment helemaal niet op te wachten om een kamer te kiezen. Als jij goed aangeeft aan jouw ouders hoe jij je voelt op het momenten dat ze vragen naar de kamer en soortgelijke dingen, dan zullen ze hopelijk… Lees verder »

Femke
Femke
9 jaren geleden

Hoi Isa, Wat rot om te horen dat je ouders gaan scheiden :(. Het is inderdaad heel begrijpelijk dat je nu je hoofd niet kan zetten naar een nieuw huis en een nieuwe kamer. Heb je al geprobeerd aan te geven bij je ouders hoe je daarover denkt? Want de kans is groot dat je ouders niet doorhebben dat de keuze voor een kamer zo pijnlijk voor je is. Zij zijn immers al meer aan het idee gewend dan jij en zij zijn natuurlijk veel meer bezig met de praktische dingen. Daar zijn ze druk mee, waardoor ze misschien jouw… Lees verder »

Bob
Bob
9 jaren geleden

Dag Isa, Bedankt voor het delen van je bericht. Wat jammer dat je ouders gaan scheiden. Hoe ga je daarmee om? Is het voor jou moeilijk dat ze gaan scheiden? Ik begrijp helemaal als je niet wilt/kan kiezen welke kamer je wilt. Je wilt gewoon de kamer behouden die je nu hebt. Je wilt niet denken aan andere kamers. Al helemaal wil je niet steeds horen dat je moet kiezen. Dat is altijd vervelend. Praat hier met je ouders over. Zeg dat je niet steeds weer wilt horen dat je moet kiezen of iets dergelijks. Je kan aangeven wat al… Lees verder »