Karlijn (13) in

Teleurstellen ouders

Ik moet waarschijnlijk een jeudcoach, maar mijn ouders kunnen het niet eens worden over of het wel of niet moet en als ik ja zeg stel ik de ene teleur en als ik nee zeg doe ik de andere weer teleur:(
Tips?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Amber
19 dagen geleden

Hey Karlijn! Welkom bij Villa Pinedo, wat goed dat je ons gevonden hebt. Wat vervelend dat je ouders het niet eens zijn of jij met een jeugdcoach moet praten. Zou je zelf graag met een jeugdcoach willen praten? Of weet je dat zelf ook nog niet? Misschien kan je eens voor jezelf opschrijven waarom je zelf heel graag met iemand zou willen praten en waarom misschien ook niet. Zo kun jij jouw ouders vertellen wat je zelf graag wilt en dat je dat niet zegt om een van je ouders teleur te stellen. Ik heb zelf ook heel lang met… Lees verder »

Karlijn
14 dagen geleden
Reply to  Amber

Heel erg bedankt voor de tips! Ik zelf zou het aan de ene kant wel willen, maar omdat mijn ouders het zo oneens zijn is het lastig

Evi
Evi
19 dagen geleden

Lieve Karlijn, Super goed dat je jouw vraag stelt op het forum! Heel knap van jou! Wat lastig dat jouw ouders het niet eens kunnen worden over of je wel of niet naar een jeugdcoach moet, dat is echt niet fijn. Geeft dit jou misschien het gevoel dat je tussen jouw ouders in staat? Mijn ouders waren het vroeger ook heel vaak niet met elkaar eens en ik vond dat altijd heel erg lastig. Ik kreeg hierdoor het gevoel dat ik tussen ze moest kiezen en dat is zeker geen fijn gevoel. Dan heb je inderdaad het gevoel dat je… Lees verder »

Karlijn
14 dagen geleden
Reply to  Evi

Heel erg bedankt voor de tips! Ik zelf zou het willen. Ik praat nu al wel met een coach en een buddy maar mijn coach voelt ook weer heel partijdig en staat vooral aan mijn moeders kant en die denkt dat alles goed met mij gaat!
Dus ik vind het erg lastig de laatste tijd met veel dingen.