Sophia (17) in

Telefoon inleveren

Hey!
Al bijna een jaar mag ik thuis niet mijn telefoon gebruiken (inleveren bij thuiskomst). Het begon als een sanctie voor een paar weken, maar ondertussen duurt dit dus al bijna een jaar. Mijn ouders (mijn vader en stiefmoeder) vinden dat mijn gedrag nog niet goed genoeg is om hem terug te krijgen. Ik zit hier best mee omdat ik geen sociaal contact kan hebben, muziek kan luisteren etc. Het voelt alsof ik wordt afgesloten van de buitenwereld op het moment dat ik thuis ben.
Mijn vraag is eigenlijk of mijn ouders mijn telefoon nog steeds mogen innemen zodra ik 18 ben, onder het mom van ‘hun huis, hun regels’.
Alvast bedankt voor een reactie! 🙂

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Rudolf
14 dagen geleden

Hey Sophia

Wat vervelend dat je je telefoon elke keer moet inleveren bij binnenkomst en dat je je dan afgesloten voelt van je sociale leven misschien kan je hier eens over praten met je vader en stiefmoeder over dit probleem dat je ondervindt probeer het wel rustig aan te pakken door eerst eens te vragen wat er volgens hun dan niet goed is maar blijf praten met ze dat is in dit soort gevallen het handigste

veel succes

Meike
19 dagen geleden

Hey Sophia,  Wat goed dat jij ons forum hebt gevonden en jouw verhaal deelt! Het lijkt mij ontzettend frustrerend dat je elke keer jouw telefoon moet inleveren. Ik heb vroeger ook weleens mijn spelcomputer weken niet mogen gebruiken, mijn moeder vertelde mij dan wel altijd duidelijk waarom ze dat afpakte en wat ik moest doen om het terug te krijgen. Soms werd ik juist zo boos dat mijn moeder er zonder pardon zo weer een week of 2 bij aan plakte dat ik er geen gebruik van mocht maken. Vaak hielp het mij wel als ik wist wat ik… Lees verder »