lieke (14 jaar) in

Telefoon afgepakt

mijn telefoon is afgepakt voor 1 maand maar ik kan echt niet zonder mijn telefoon en een leen telefoon regelen lukt echt niet heeft iemand tips en als ik ga praten met me ouders ben ik bang dat ze boos worden dat ik er te veel om zeur a.u.b. tips ik vind het echt lastig

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

7 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
jesper
11 maanden geleden

mijn vriend jappie zijn telefoon is afgepakt voor tot hij 18 is hoe moet hij dat oplossen

anoniem
anoniem
7 jaren geleden

hoii allemaal !ik zag deze site en dacht mischien kan iemand me hier helpen ik weet echt niet wat ik moet doen. nou het zit zo me telefoon is afgepakt omdat me moeder erge dingen heeft gehoord over me (me vrienden hebben me veraden) me vader was er al helemaal niet blij mee van wat hij allemaal hoorde over me en me moeder zegt dat ik me telefoon nooit meer terug krijg maar ik weet niet of ik dat moet geloven wat moet ik doen om me telefoon terug te krijgen ik heb van alles al geprobeerd kan iemand me… Lees verder »

Jasper
Jasper
7 jaren geleden

Ik heb een teblet en die word soms ook afgepakt
Ik weet hoe dat is ik kan ook niet zonder
Je moet gewoon heel erg je best doen dan krijg je hem zo weer terug dat doe ik ook altijd

Daphny
Daphny
8 jaren geleden

Beste Lieke, ik snap heel goed dat het vervelend is dat je telefoon is afgepakt maar ik denk dat je er met je ouders over moet praten dat je het vervelend vind om bang te zijn dat ze boos worden want alleen op die manier zou je het kunnen verkomen en zouden je ouders er op kunnen letten.

kim
kim
8 jaren geleden

mijn telefoon is op dit moment ook afgepakt maar ik moet morgen iets filmen voor school een project en hellen met wie ik het doe heeft geen telefoon 🙁
probeer hem anders te zoeken dat doe ik ook altijd ik vind hem bijna altijd terug

anoniem
anoniem
8 jaren geleden

als ik aan mijn ouders vraag waarom ze m hebben afgepakt zeggen ze : ja dat hadden wij ook niet vroeger en toen konden we ons ook prima vermaken.
waarom doen ze dat!!!???

Aron
Aron
9 jaren geleden

Beste Lieke, Wat vervelend voor je dat jouw telefoon is afgepakt. Ik vind het ook lastig voor je wat je nu het beste kan doen. Ik denk dat het toch heel goed is om aan je ouders te vragen waarom ze jouw telefoon hebben afgepakt. Ik hoop voor je dat je dan een beetje meer duidelijkheid krijgt. Praten is altijd een hele goede oplossing. Ik ken het zelf ook wel: je bent bang om een gesprek te beginnen, misschien worden je ouders wel boos. Maar praten is vaak de beste oplossing, doordat je een gesprek hebt met je ouders, weten… Lees verder »