Te veel wisselen

wil je mij helpen😊misgin

Ik wissel veel voor mijn gevoel maar als ik minder ga wisselen dan moet ik meer naar de bso. Ik vind bso niet zo leuk.

ik vint zelf dat er veel te veel wort gewiselt heb je tips😉

 

Reacties

4 Reacties op "Te veel wisselen"

avatar
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Zoë
Advies van jongeren
Lieve Nikki, Wat goed dat je ons een berichtje stuurt, jouw gevoel is heel belangrijk! Ik snap heel goed dat veel wisselen soms erg lastig kan zijn. Het kan lastig zijn om steeds op een andere plek te zijn, misschien moet je wel veel nadenken over welke spullen je mee neemt of misschien zijn er soms dingen die je bij mama wel hebt en bij papa niet of andersom. Of misschien is het dan soms lastiger om met vriendjes en vriendinnetjes te spelen. Ik ging zelf altijd één weekend in de twee weken naar mijn vader, ik wisselde dus niet… Lees verder »
Leeftijd
22
Misha
Advies van jongeren
Hi lieve Nikki! Wat goed dat je jouw vraag hier stelt. Ik snap heel goed dat je het vervelend vind om zo veel te wisselen. Dit herken ik heel erg van vroeger. Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 10 was en toen wisselde ik om de 2 dagen. In het begin ging dit best goed tot dat ik een tijdje op de middelbare school zat. Ik moest toen én op de fiets naar school en op de fiets wisselen tussen mijn ouders, dit vond ik heel druk. Ik vergat vaak mijn schoolspullen bij de andere ouder. Ik heb toen aan… Lees verder »
Leeftijd
22
Emmeline
Advies van jongeren
Lieve Nikki, Dankjewel voor het plaatsen van je berichtje! Wij willen je altijd helpen (: Ik begrijp heel goed dat je te veel wisselen vervelend vindt, ik heb daar zelf ook last van. Ik word er altijd heel erg moe van, vergeet altijd wel dingen en moet steeds wennen aan een andere omgeving. Herken jij dat ook? Wat mij dan helpt is om een lijstje te maken met dingetjes die ik niet wil vergeten. Ook vind ik het fijn een aantal spullen altijd mee heen en weer te nemen, zodat ik me meer thuis voel. Spulletjes die ik fijn vind… Lees verder »
Leeftijd
16
Anne
Advies van jongeren
Hallo Nikki, Bedankt voor je bericht. Ik snap dat wisselen heel moeilijk kan zijn. Ik heb dit vroeger ook niet fijn gevonden. Ik denk dat het ook gewoon goed is om tegen je ouders te zeggen dat je de BSO niet leuk vindt. Misschien dat je dan naar een andere kunt gaan of dat jullie iets anders kunt bedenken. Ik weet uit het verleden ook dat het heel goed is om te praten over dingen die je niet wilt. Dan weten je ouders daar ook van af. Ik denk dat het dan ook goed zou zijn dat je tegen je… Lees verder »
Leeftijd
22