leyna (9) in

Te druk

ik vind het vaak te druk bij mijn moeder
iedereen loopt mij achterna omdat ik de oudste ben
ik irriteer me er vaan aan
maar ik weet niet hoe ik het moet aan pakken
help me alsjeblieft

3
Reacties

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
kayleeNadineMaureen Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
kaylee
kaylee

lieve leyna, wat fijn dat je jouw vraag hier op het forum met ons wilt delen. ik herken wel een beetje wat je bedoeld, toen mijn vader een nieuwe relatie kreeg, kwam er ook ineens een vrouw en 2 kinderen bij, waarbij de kinderen jonger waren dan ik, die liepen ook veel achter mij een en keken ook heel erg tegen mij op. dit is dan iets positiefs zeggen ze dan, maar ik vond het ook bloed irritant. ik heb daarvoor veel gesprekken gehouden met mijn vader erover om aan te geven dat ik dit echt vervelend vond en daarom… Lees verder »

Nadine
Nadine

Hoi Leyna, bedankt voor je berichtje op het forum. Wat vervelend dat het zo druk is bij je moeder.. Ik kan me voorstellen dat dat niet fijn is. Ik kan zelf niet zo goed tegen drukte. Ik ben graag alleen en kan me dan prima vermaken. Dat had ik toen ik een kind was al. Ik zat vaak op mijn kamer te spelen bijvoorbeeld. Ook als ik iets moeilijk vond thuis of ik wilde liever even alleen zijn, ging ik naar mijn kamer. Je zet in je berichtje dat je niet weet hoe je het aan moet pakken. Heb je… Lees verder »

Maureen
Maureen

Lieve Leyna, Wat dapper van je dat je hier je vraag hebt neergezet! Wat vervelend dat het zo druk is bij je moeder! Als je de oudste bent dan kijken broertjes en zusjes vaak tegen je op en ben jij het voorbeeld, in dat opzicht is het natuurlijk een compliment dat ze je willen volgen, maar ik kan me ook goed voorstellen dat jij daar niet zo veel zin in hebt. Bij mijn moeder is het een beetje hetzelfde! Als mijn nichtjes daar zijn en ik ben bij mijn moeder dan willen ze altijd met mij spelen, maar soms heb… Lees verder »