Rinsen (15) in

Super veel stress

Oke dus ik heb dit nog nooit eerder gedaan, maar ik had net een paniek aanval alleen al van het appen met mijn biologische vader (het ging over een koelkast maar ik was toch bang) . Mijn ouders zijn nu al een ruime 11 jaar gescheiden en het is altijd ruzie geweest. Ik woon bij mn moeder en ze is na 2 jaar hertrouwd. Ik mocht tot ong mijn 9e elke 2 weken een weekend naar mijn vader, maar hij zei wel eens af en nu is het 1 keer in de maand. Er is bijna om de 2 maanden wel een flinke ruzie en elke keer als ik naar hem toe ga is hij gemiddeld 3 uur aan het praten over hoe kut alles is en hoe boos hij is en wat ik wel niet allemaal fout doe. Elke stomme vakantie is er wel een situatie dat hij mij boos appt (want ik moet het fiksen niet mijn moeder) en daar krijg ik superveel stress van. En nu blijkt het dat ik ga verhuizen naar een ander land. Geweldig toch? (niet dus). Wat moet ik nu doen? Ik wil graag mee verhuizen, maar ik wil mijn vader niet kwijt… (sorry voor het lange bericht)

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
MadeliefLisa Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Madelief

Lieve dappere Rinsen, Dank voor je berichtje! Wat ben ik blij dat je dit met ons deelt. Voordat ik inga op je bericht, je hoeft absoluut geen sorry te zeggen! We zijn er juist voor alles wat je kwijt wil, dat kan nooit te lang zijn. Nu dat uit de lucht is; wat lijkt dit me super lastig zeg… ik kan me zo goed voorstellen dat je in tweestrijd zit hierover. Ik had en heb met mijn vader ook regelmatig ruzie, maar hem helemaal niet kunnen zien wanneer ik wil lijkt me heel ingewikkeld. Waar ga je naartoe verhuizen? Wat… Lees verder »

Lisa

Ik heb dit zelf niet meegemaakt, maar ik kan me denk ik wel inleven want ik heb een klein beetje een soortgelijk iets. Persoonlijk denk ik dat als je vader zo gemeen (wat ik uit je bericht op maak) tegen je is, hij geen reden is om te blijven. Ik ken je vader niet maar hij zou zich niet zo op jou af mogen reageren. Dat is fout. Ik weet niet goed of dit je helpt maar ik denk dat als ik in die situatie zou zitten het sws aan mn moeder zou vertellen (als ze dat nog niet wist)… Lees verder »