Sky (14) in

Stress alles fout doen

Veel stres door school, en dingen die mijn ouders tegen me zeggen dat ik alles fout doe

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Kirsten
2 jaren geleden

Lieve Sky, Stress is niet fijn en dat andere (in jouw geval je ouders) ook nog zeggen dat je veel fout doet, moet vast heel zwaar zijn. Ik herken dat wel, ik leg de lat altijd heel hoog en mijn ouders doen dat voor mij daardoor ook dus als ik een 7 haal waarbij ik een 8 wil halen, zeggen ze is geen 8. Dus heel irritant. En geeft mij ook stress om die 8 te halen. Waarom zeggen je ouders tegen jou dat je dingen fout doet? Zijn hun verwachtingen wel terecht? Kunnen ze het zelf beter? Weten ze… Lees verder »

Daisy
2 jaren geleden

Hoi Sky! Wat goed dat je een vraag hebt gesteld! Ik begrijp dat je veel stress hebt door school en dat dat alleen nog maar erger wordt door de opmerkingen die je ouders erover maken. Heel herkenbaar: mijn vader vond het ook nooit genoeg, ook al haalde ik achten en negens – het kon altijd beter. Heb je al eens tegen je ouders gezegd dat je er stress van krijgt? Of als je het moeilijk vindt om het zelf te zeggen: heb je het er al wel eens met iemand op school over gehad? Misschien kan iemand anders een gesprek… Lees verder »

Renée
2 jaren geleden

Lieve Sky, Wat goed dat je zo eerlijk hier je verhaal komt doen! Ik kan me goed voorstellen dat je zoveel stress ervaart door school, maar ook door je ouders. En al helemaal als ze soms zulke gekke dingen zeggen! Vooral nu in Corona tijd. Het is helemaal niet gek dat je daar zoveel stress van krijgt. Zelf kreeg ik ook heel erg veel stress van de scheiding op school. Omdat ik helemaal niet zo goed met mijn ouders kon praten, en ook omdat ik me helemaal niet zo thuis voelde in de klas. Toen ben ik blijven zitten, en… Lees verder »