Emma (15) in

Storen aan kleine dingen

Lieve villa pinedo,

Mijn ouders zijn nu al ongeveer 1,5 jaar uit elkaar. Mijn moeder heeft nu al 6 maanden een nieuwe vriend die ik echt niet kan uitstaan, hij smakt enorm, zit maar de hele dag achter de computer te werken, kookt, strijkt, stofzuigt niet en eet echt enorm veel! In de basis is hij wel erg lief en aardig…… maar het zijn de kleine dingen die me storen en hem niet willen accepteren. Het maakt mijn moeder verdrietig was ik vreselijk vind! Al de dingen die ik me aan hem stoor tegen haar zeggen is geen optie helaas, ze verdedigd hem en het maakt haar alleen maar nog verdrietiger.. ): mijn vraag is daarom: heeft iemand advies ove hoe ik hem kan accepteren? En hoe ik me niet meer aan die kleine dingen ga storen?

Xxx Emma
Ps: alvast bedankt <3

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
SandraAmber Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Sandra

Hoihoi Emma, Bedankt voor jouw berichtje op het forum! Fijn dat je dit met ons wilt delen. Ik herken jouw gevoel best wel goed! Mijn moeder kreeg op een gegeven moment ook weer een nieuwe vriend en ik vond het maar een beetje een rare vogel.. Ik moest heel erg aan hem wennen en ik irriteerde me ook vaak aan hem. Wel fijn dat je moeders nieuwe vriend in de basis wel lief en aardig is! Dat scheelt misschien alweer een beetje (: Wel gaf je aan dat het je moeder een beetje verdrietig maakt en dat ze hem dan… Lees verder »

Amber
Amber

Hi lieve Emma, Wat een moeilijke situatie omschrijf jij, vooral omdat je moeder verdrietig word als je het met haar bespreekt. Dat is dan ook verdrietig voor jou natuurlijk, want je wilt jouw moeder ook gelukkig zien en zij is gelukkig met haar vriend. Ik vond het heel moeilijk om te gaan met de vriend van mijn moeder toen zij net een relatie hadden. Jouw moeder heeft ook net zes maanden een relatie lees ik. Ik dacht mij aan de kleine dingen te ergeren van hem, vooral zijn nukkigheid en hij kon soms best bot zijn. Na vier jaar heb… Lees verder »