Lenna (13) in

Stiefvader bemoeit zicht overal mee

Mijn stief vader bemoeit zich letterlijk overal mee. Als ik een discussie heb met mijn moeder moet hij altijd weer wat zeggen, en als ik dan zeggen dat hij zich er niet mee moet bemoeien word me moeder weer boos op mij en zegt dat ik normaal moet doen. En ik ken mij stiefvader al me hele leven omdat hij vroeger mijn buurman was en hij was vrienden met mijn vader, echt mensen zijn moeilijk.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Soof
9 maanden geleden

Hi Lenna, wat knap dat je je verhaal deelt op het forum! Ik snap heel goed wat je bedoelt, mijn stiefmoeder bemoeide zich ook veel met mij en mijn zussen. Dat vond ik soms heel lastig! Ik vond het fijn dit met mijn moeder te bespreken, dan kom ik mijn hart luchten. Ze moedigde mij ook aan dit persoonlijke tegen mijn vader te zeggen. Dat durfde ik eigenlijk niet, maar na een tijdje heb ik dat toch gedaan! Ik vond het fijn dat ik dit kon delen en ik had het idee dat er op gelet werd. Ik hoop dat… Lees verder »

Lisanne
9 maanden geleden

Hi Lenna, Allereerst supergoed dat jij je verhaal hier op het forum durft te delen! Ik herken jou verhaal heel erg en heb het zelfde met mijn stiefvader. Ik woon inmiddels op mijzelf en daardoor zie ik hem ook minder. Dit werkt daarom ook beter voor mij. Wat ik altijd thuis deed is praten met mijn mama waar mijn stiefpapa niet bij was en dan aangeven bij mama wat ik voel als hij zich ergens mee bemoeid. Dit werkt voor mij nog steeds. Praten over je gevoel mag altijd en werkt voor mij al jaren heel goed Ik hoop dat… Lees verder »

Hannah
9 maanden geleden

Hey Lenna, Wat je zegt is heel herkenbaar… Stom kan dit zijn hè?! Ik had vroeger hetzelfde. Uiteindelijk ben ik met mijn moeder gaan praten, zonder dat mijn stiefvader erbij was. Ik vroeg of ze even mee wilde komen en toen vertelde ik dat ik het lastig vond hoe mijn stiefvader zich overal mee bemoeide. Hij is en kan mijn vader gewoon niet worden. Toen we er rustig over praatten, hielp het wel. Heb jij het er al met je moeder over gehad? Wist je dat Villa Pinedo een speciale brief heeft voor stiefvaders en moeders? Misschien is iets wat… Lees verder »