Faith (13) in

(Stief)ouders elkaar ontmoeten

Hoi, mijn ouders zijn al bijna 2 jaar uit elkaar. Al bijna aan het begin heb ik stiefouders, maar mijn moeder en de vriendin van mijn vader, en mijn vader en de vriend van mijn moeder hebben elkaar nogsteeds niet ontmoet. Ik weet niet hoelang het nog moet duren. En wilde graag weten hoelang het bij jullie duurde totdat ze elkaar hadden ontmoet.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Nynke
1 jaar geleden

Hi Faith! Wat goed dat je je vraag stelt op het forum. Mijn vader heeft een nieuwe vriendin en mijn moeder vond dit lastig. Ze wilde haar nog niet meteen ontmoeten. Toen mijn moeder er meer aan gewend raakte hebben ze elkaar ontmoet, na ongeveer een jaar. Ze zijn geen vrienden geworden, maar dat hoeft ook niet. Bij iedereen is het anders hoelang het duurt voordat je ouders en stiefouders elkaar ontmoeten. Zou je tegen je vader en moeder kunnen zeggen dat je dat graag wil? Als ze weten hoe jij je voelt, dan kunnen ze dat misschien regelen! 🙂… Lees verder »

Julian
1 jaar geleden

Ha Faith, Mijn stiefmoeder en stiefvader vonden het netjes om zich zelf even voor te stellen aan mijn moeder en vader. Alleen is dit niet van zelf sprekend. Soms zijn ouders natuurlijk op een vervelende manier uit elkaar gegaan. En hebben dus ook de stief ouders geen behoefte om je moeder of vader te ontmoeten. Mocht je dit nou vervelend vinden kan je dit altijd tegen ze zeggen of vragen waarom ze dat nog niet hebben gedaan! Want met elkaar er over praten is het allerbelangrijkste! Ik hoop dat je nu een beetje een idee hebt. Groetjes Julian

Floris
1 jaar geleden

Ik zit in presies de zelfde situatie mijn ouder scgieden ook 2 jaar gelenden en kregen snel weer een vrien en vrieden mijn moeder en stiefmoeder hebben 2 weken ontmoet stel het mischien voor aan je ouders? Het hoeft niet lang te zijn 10 minuutjes is prima! Bij mij vonden ze elkaar aardig maar mijn ouders zaten niet een vechtschieding,ik weet niet hoe dat bij jou zit.