:):):):):( (11 jaar) in

Stemmen

hoi ik heb er nog veel last van mijn thuis is alles anders mijn vader werkt allen maar en mijn zusje heeft nooit zin in iets daarom doe ik alles in huis hij krijgt alleen maar telefoontjes ik heb ook veel stemmen in mijn hoofd en vaak hoofdpijn en buikpijn en ik slaap niet mijn moeder is daar best onrustig over daarom ga ik naar iemand die met mijn gaat praten hoop dat het werkt misschien hebben jullie hier wat aan :):(:):(

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Isabel
Isabel
8 jaren geleden

Hey! Het is niet leuk dat jij je thuis niet zo op je gemak voelt en dat iedereen heel erg met zijn eigen dingen bezig is. Ik snap dat je daarvan best wel hoofdpijn en buikpijn kan krijgen en dat je lastig kunt slapen. Het is heel fijn om te horen dat je moeder met jou meedenkt om een oplossing te zoeken. Want het is wel belangrijk dat oa de stemmen in jouw hoofd minder worden en dat jij je thuis weer fijner gaat voelen. Een belangrijke manier is om daarover te praten, daarom vind ik het heel fijn om… Lees verder »

Aron
Aron
8 jaren geleden

Hallo anoniem,

Wat vervelend om te horen dat jouw situatie er zo uitziet! Ik kan mij voorstellen dat het ontzettend moeilijk is dat je stemmen in je hoofd hoort.

Gelukkig lees ik dat je hulp gaat krijgen. Dat is heel fijn! Ik hoop dat je iets aan de hulp zult hebben!

Vergeet ook niet dat het belangrijk is om met mensen te praten over de situatie. Dit is heel goed om te doen, omdat het voor jou kan opluchten. Hierdoor ga jij je beter voelen.

Veel sterkte en succes!

Groetjes Aron