Steeds ruzie

mijn ouders zijn sinds ik 9 ben gescheiden maar mijn vader en broer maken steeds ruzie.Wie wilt me helpen

4
Reacties

avatar
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
EsméeAnneRosaSamantha Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Samantha
Advies van jongeren
Samantha

Lieve Larissa, Goed dat je je vraag hier op het forum durft te stellen! Wat vervelend om te lezen dat je vader en broer steeds ruzie maken zeg. Ik kan me goed voorstellen dat dat voor jou niet leuk is om te horen en zien. Heb je hier al weleens met je vader of broer over geprobeerd te praten? Toen mijn vader een nieuwe vriendin kreeg, hadden ze na een tijdje best vaak ruzie waar ik bij was. Ik vond dat natuurlijk ook helemaal niet fijn en heb dat toen een keer tegen ze gezegd. Ik heb tegen mijn vader… Lees verder »

Leeftijd
24
Rosa
Advies van jongeren
Rosa

Lieve Larissa, Dankjewel voor je bericht hier op het forum. Ik vind het heel vervelend voor je dat er zo veel ruzie wordt gemaakt. Toen mijn ouders uit elkaar waren gegaan hadden mijn vader en zus ook de hele tijd ruzie en ik werd er gek van. Het maakte de sfeer in huis echt verschrikkelijk en ik vond het superlastig om elke keer als de één de ruimte binnenkwam dat de ander meteen in een soort aanvalshouding ging. Ik werd er ook heel verdrietig van. Ik heb toen op een gegeven moment tegen hun beide gezegd dat ik dit niet… Lees verder »

Leeftijd
23
Anne
Advies van jongeren
Anne

Hoi Larissa,

Wat vervelend dat je vader en broer veel ruzie maken. Dit is zeker niet fijn. Mijn broer had ook altijd veel ruzie met mijn vader.

Ik heb dit ook verteld aan een persoon die ik vertrouwde. Dit heeft erg goed gedaan. Misschien zou je dit ook kunnen doen. Je zou ook een gesprek kunnen aangaan met je vader samen met je broer als je dit durft. Je zou dan kunnen aangeven dat je de ruzies niet fijn vindt.

Ik wens je veel liefs,
Anne

Leeftijd
22
Esmée
Advies van jongeren
Esmée

Lieve Larissa, Wat fijn dat jij je vraag aan ons durft te stellen! Wat vervelend om te horen dat er zoveel ruzie is sinds de scheiding en vooral vervelend dat jij dat moet aanhoren! Toen mijn ouders gingen scheiden hadden mijn zus en vader ook vaak ruzie. Dit vond ik ook heel vervelend, omdat ik het gevoel kreeg dat ik een kant moest kiezen, terwijl dat eigenlijk niet zo is. Je zou je vader en broer kunnen vertellen dat jij er heel erg mee zit als hun ruzie hebben en dat je het liever niet wilt horen. Als zij weten… Lees verder »

Leeftijd
16