Pim (14) in

Steeds heen en weer

Hoi, ik ben 14 jaar en mijn ouders zijn vorig jaar gescheiden. Ik woon 3 dagen bij mijn vader en 4 dagen bij mijn moeder. Ik vind het heel vervelend om steeds te verhuizen, ik wil graag 1 plek. Mijn zusje wil niet bij mijn vader slapen en gaat maar 1 middag in de week. Dat vind ik niet eerlijk, want ik moet wel steeds heen en weer. Hebben jullie tips om het makkelijker te maken?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Anne
1 jaar geleden

Ha Pim, Wat goed dat je hier schrijft waar je nu tegenaan loopt! Heel begrijpelijk dat het wonen in twee huizen en telkens op en neer gaan vervelend voor je is. Al die spullen telkens op en neer, of niet de juiste spullen bij je hebben … heel herkenbaar en onhandig. Ik snap wel dat je (zeker als je steeds wat ouder wordt) meer de behoefte hebt om op één plek te wonen. Dat had ik zelf ook toen ik wat ouder werd. Vanaf mijn 14e ben ik er ook mee gestopt om weekenden naar mijn vader te gaan. Ik… Lees verder »

Meike
1 jaar geleden

Hoi Pim, Wat fijn dat je het forum van Villa Pinedo hebt gevonden en je vraag hebt gesteld! Ik kan mij goed voorstellen dat het vervelend is om steeds met al je spullen te wisselen. Toen mijn ouders gescheiden waren ging ik ook vaak heen en weer. Ik had hierdoor ook veel spullen mee elke keer. Het heeft mij geholpen om veel dubbele spullen te hebben. Ik had dus bij mijn vader en moeder allebei douchespullen en een paar setjes kleren, dit scheelde al veel in wat ik mee heen en weer moest nemen. Ik wisselde vaak op eens schooldag.… Lees verder »