dean (8) in

Spelen en logeren

Wij, twee broers van 8 en 10 willen graag bij onze oom en tante spelen en logeren. We mogen hun wel zien, maar daar niet binnenshuis zijn. We willen dit wel heel graag. Wat kunnen we doen?

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
CharlotteHilde Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Charlotte
Charlotte

Hey Dean, Wat top dat jullie hier je vraag komen stellen. Ik kan me heel goed voorstellen dat het vervelend voor jullie is dat jullie niet meer zomaar bij familie naar binnen mogen. Wat ik me afvraag is waarom het niet mag. Vaak moet je namelijk eerst weten waarom iet niet mag voordat je kan zoeken naar een oplossing. Misschien kan je vragen aan degene die je zegt dat het niet mag waarom niet, zodat jullie samen naar een oplossing kunnen zoeken. Zelf vond mijn vader het vaak niet goed als ik later dan hem naar bed ging, maar toen… Lees verder »

Hilde

Hoi Dean, bedankt voor je berichtje! Ik snap dat dit vervelend kan zijn. Van wie mogen jullie niet er niet naar binnen, van (een van) jullie ouders, of van jullie ook en tante? Hebben jullie al eens gevraagd waarom het niet mag? Ik weet nog dat ik zelf lang heb rondgelopen met vragen, in mijn geval over de scheiding van mijn ouders, en toen ik die vragen heb gesteld viel er een hele last van mijn schouders. Het maakte voor mij soms niet eens uit wat het antwoord was, het feit dat ik de vraag eindelijk had gesteld was voor… Lees verder »